Бульйон з м'ясними фрикадельками з медункою
2674
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- медунка - 50г;
- м´ясний фарш - 100г;
- ріпчаста цибуля - 40г;
- петрушка - 40г;
- м´ясний бульйон - 350г;
У киплячий бульйон закладають нарізану ріпчасту цибулю і петрушку, варять до напівготовності, потім кладуть у бульйон фрикадельки, приготовлені з 2 частин м´ясного фаршу і 1 частини подрібненої медунки. Варять 15 хв, солять. Наприкінці варіння додають лавровий лист до перець горошком. При подачі до столу посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Рецепты диетическиеДиетические рецепты. Рецепты всевозможных диет
Мабильные картинки Спартак Москва. Картинки с фк Спартак.
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.
Майонез домашний без яиц из сметаныРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовилиКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі