Борщ з минтаєм

ПЕРШІ СТРАВИ
1219 Борщ з минтаєм
Борщ з минтаєм
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • минтай(спинки) - 600г;
  • буряк молодий - 3 - 4 шт.;
  • картопля - 3-4 шт.;
  • морква - 1 шт.;
  • селера (зелень) - 1 ст. л.;
  • помідори - 1 - 2 шт.;
  • кабачки - 200г;
  • цибуля зелена - 2 - 3 ст. л;
  • лист лавровий - 1 - 2 шт.;
  • сіль;

Вимити і очистити буряк, нарізати соломкою, покласти, його в киплячий рибний бульйон, додати нарізану соломкою моркву, і варити при слабкому кипінні 10 - 15 хвилин. Потім покласти нарізані й ошпарені листя буряка, очищені і нарізані кабачки, помідори та картоплю, цибулю, зелень селери, лавровий лист, сіль і вариться до готовності. У порційні тарілки покласти шматочки вареної риби, налити борщ, заправити сметаною.

http://recepti.biz.ua рецепты кухни великого поста

Рецепты салатов на любой вкус - французские салаты рецепты.

Рецепты Для Мультиварки - рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты с фотографиями.

recepti.biz.ua праздничные блюда рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter