Борщ з минтаєм
1285
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- минтай(спинки) - 600г;
- буряк молодий - 3 - 4 шт.;
- картопля - 3-4 шт.;
- морква - 1 шт.;
- селера (зелень) - 1 ст. л.;
- помідори - 1 - 2 шт.;
- кабачки - 200г;
- цибуля зелена - 2 - 3 ст. л;
- лист лавровий - 1 - 2 шт.;
- сіль;
Вимити і очистити буряк, нарізати соломкою, покласти, його в киплячий рибний бульйон, додати нарізану соломкою моркву, і варити при слабкому кипінні 10 - 15 хвилин. Потім покласти нарізані й ошпарені листя буряка, очищені і нарізані кабачки, помідори та картоплю, цибулю, зелень селери, лавровий лист, сіль і вариться до готовності. У порційні тарілки покласти шматочки вареної риби, налити борщ, заправити сметаною.
http://recepti.biz.ua рецепты кухни великого поста
Рецепты салатов на любой вкус - французские салаты рецепты.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты с фотографиями.
recepti.biz.ua праздничные блюда рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі