Пиріг "Зебра"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1623 Пиріг "Зебра"
Пиріг
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Для тіста:
  • яйця - 5 шт;
  • цукор - 2 неповних склянки (360 г);
  • вершкове масло - 100 г;
  • сметана - 200 г;
  • борошно - 250 г;
  • сода - 1 / 3 чайної ложки;
  • розпушувач - 1 чайна ложка;
  • какао порошок - 2 столових ложки без верху;
  • рубані волоські горіхи або фундук - 70 г;
  • Для шоколадної глазурі:
  • сметана - 2 столових ложки;
  • вершкове масло - 50 г;
  • цукор - 3 столові ложки;
  • какао - 2 столові ложки;

Розм´якшене. вершкове масло. розтерти з половиною цукру (180 г). В іншу миску вбити яйця, додати цукор, що залишився (180 г) і злегка збити суміш віночком або міксером. До масляної суміші влити яєчну суміш і добре перемішати. У сметану покласти соду і розпушувач.

  . Добре перемішати. . Сметану додати до масляно-яєчної суміші і перемішати. Ввести в суміш просіяне борошно і ще раз добре перемішати. Тісто розділити на 2 рівні частини. В одну частину тіста додати какао, просіяти через дрібне сито, і перемішати. Форму для випікання змастити маслом і обсипати борошном або сухарями (можна вистелити форму пергаментом). У центр форми викласти 2 столові ложки світлого тесту. У центр світлого тіста вилити 2 столові ложки темного тіста.

   Таким чином, чергуючи шари, викласти все тісто. Пиріг випікати. ~ 45-60 хвилин в нагрітій до ~ 170-180 ° C духовці. Якщо пиріг сильно зарум´яниться, але всередині не пропікся, прикрийте верх пирога фольгою і доведіть до готовності. Готовий пиріг вийняти з духовки, трохи остудити і акуратно вийняти з форми. Охолоджений пиріг покрити шоколадною глазур´ю (або змастити згущеним молоком) і посипати січеними горішками. По-бажанням, торт можна просочити сметанним кремом. Для крему: 250 мл жирної сметани збити з 0,5 склянки цукру.

   Розрізати остиглий пиріг на 2 коржі. Змастити корж кремом, накрити другим коржем, і залити шоколадною глазур´ю. Для приготування шоколадної глазурі: каструльку поставити на маленький вогонь, покласти сметану, додати вершкове масло, цукор і какао. Все добре розмішати, щоб не утворилися грудки, і варити до розчинення цукру (довести до кипіння). Глазур остудити й нанести на торт.

   Можна приготувати глазур з молочного або гіркого шоколаду. Шоколад (70-80 г) поламати на шматочки, покласти в каструлю і розтопити на водяній бані до рідкого стану. Якщо шоколад гіркий, до нього потрібно додати 1 столову ложку цукрової пудри.

  . В розтоплений шоколад додати молоко. (3-4 столових ложки) і добре розмішати. У самому кінці покласти шматочок (7-10 г) вершкового масла, і ще раз добре розмішати, поки масло не розтане, і шоколад не вийде однорідної консистенції.

ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Поможем выйти замуж в Германию - арахисовое масло рецепт с фото.

Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.

Рецепт мясо с черносливом в духовкеКулинарные рецепты

Рецепт вкусной домашней колбасыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina: салатики рецепты новинки.

Рецепты выпечки - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.

http://recepti.biz.uaПольское турагентство. Польская светотехническая продукция