—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ЗАКУСКИ
»
рибні
ЗАКУСКИ - рибні
Солоні оселедці
інгредієнти: Оселедець свіжоморожений 1 кг Вода 1 л Сіль 2 ст. л. Цукор 2 ст. л. Перець чорний горошком 10 шт. Перець духм’яний горошком 5 шт. Лавровий лист 3 шт. Гвоздика 5 шт. Оцтова есенція 1 ст. ...
861
Веселі поросята
інгредієнти: Кальмар 4 шт. Печериці 300 г Яйце варене 3 шт. Цибуля ріпчаста 3 шт. Сир 100 г Олія рослинна Гвоздика 8 шт. Кальмарів підготувати: відварити, почистити, акуратно відрізати трикутний ...
652
"Крабові трубочки"
інгредієнти: Крабові палички 1 упак. Цибуля ріпчаста 1 шт. Яйце 1 шт. Борошно 1 ст. л. Вершки 4 ст. л. Сіль (перець запашний) Крабові палички перемолоти з цибулею у блендері, додати сіль, перець, ...
799
Скумбрія в маринаді
інгредієнти: Скумбрія (дрібна) 8 шт. Борошно пшеничне 100 г Олія рослинна 1 скл. Оцет (винний) 100 мл Вино (біле виноградне) 1 скл. Цибуля 1 шт. Морква 2 шт. Часник 1 шт. Спеції (лист лавровий, ...
909
Форшмак з оселедця
інгредієнти: Філе оселедця 300 г Яйце куряче (варене) 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Масло вершкове 100 г Картопля (варена) 200 г КріпФіле оселедця подрібнити в блендері. Додати розм'якшене масло, ...
1085
Кальмари в лимонному клярі
інгредієнти: Кальмар 2 шт. Яйце куряче 2 шт. Молоко 150 мл Лимон 1 шт. Борошно пшеничне 5 ст. л. Сіль Куркума Зелень суха Перець чорний Сирі кальмари нарізати кільцями, товщиною 5 мм. Обсушити на ...
624
Копчений пеленгас
інгредієнти: Риба пеленгас 1. 5 кг Вода 1. 5 л Чай (чорний байховий) 4 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. Коньяк 2 ст. л. Сіль 4 ст. л. Цукор- пісок 1 ст. л. Дим рідкий 150 мл Олія оливкова 20 мл Рибу ...
930
Креветки до пива
інгредієнти: Креветки Сіль Лимон 0. 5 шт. Зелень Часник 1 зуб. Перець чорний Заморожені креветки залити окропом і залишити на деякий час, щоб вони встигли розморозитися. Відкинути креветки на дуршлак ...
682
Солона скумбрія
інгредієнти: Скумбрія (заморожена, ставрида) 1 кг Сіль 100 г Рибу очистити, з черевця все видалити, нарізати шматочками і кожен шматочок обваляти у солі. Укласти в контейнер і залишити на ніч у ...
750
Рибний рулет "Насолода"
інгредієнти: Риба (пангасіус, філе) 500 г Масло вершкове 125 г Томатна паста 200 г Желатин 45 г Сіль Перець чорний Ретельно перемішати томатну пасту, вершкове масло, желатин, спеції. На лист ...
817
Закуска з кальмарів
інгредієнти: Кальмар (тушка) 1 кг Помідор 4 шт. Перець болгарський (червоний) 3 шт. Петрушка 1 пуч. Вино біле сухе 100 мл Цукор- пісок 1 ч. л. Часник 6 зуб. Перець чорний (мелений) 0. 5 ч. л. Перець ...
708
Раки варені з цукром
інгредієнти: Раки (живі) 2 кг Сіль 6 ст. л. Цукор- пісок 2 ст. л. Кріп (сухий) Лавровий лист 4 шт. Вода 3. 5 л Живих раків промити проточною водою, якщо сильно брудні, то кілька разів. Налити в 5- ...
908
"Копчена" мойва
інгредієнти: Мойва (свіжа) 500 г Олія рослинна Чай заварений Сіль, перець Лавровий лист КорицяСвіжу мойву випатрати, промити, покласти в казанок. Рослинну олію та заварений чай змішати, додати сіль, ...
937
Скумбрія "гарячого копчення"
інгредієнти: Скумбрія свіжа 2 шт. Сіль Перець чорний Рідкий дим 1 ст. л. Лимонний сік Очистити рибу, вилучити голову і нутрощі . Помити, посолити і поперчити, змастити рідким димом і лимонним соком. ...
1873
Перша
<
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>
Остання
Переглядаємо 197 - 210 із 218