Раки варені з цукром
911
інгредієнти:
- Раки (живі) 2 кг
- Сіль 6 ст.л.
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Кріп (сухий)
- Лавровий лист 4 шт.
- Вода 3.5 л
Живих раків промити проточною водою, якщо сильно брудні, то кілька разів.
Налити в 5-літрову каструлю води, закип'ятити і додати сіль, цукор, кріп, лавровий лист.
Туди ж викласти раків і після закипання варити 20 хвилин.
Готових раків викласти на тарілку.
Кексы в магазине Rozetka - кофейный кекс рецепт.
Рецепты с малиной: кулинария пирог с капустой.
Рецепт салата мимоза с сырок. Рецепт салата мимоза.
Показати коментарі