Закуска з кальмарів
- Кальмар (тушка) 1 кг
- Помідор 4 шт.
- Перець болгарський (червоний) 3 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Вино біле сухе 100 мл
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Часник 6 зуб.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
- Олія оливкова 100 мл
- Соус соєвий 100 мл
- Імбир (мелений) 1 ч.л.
Кальмари залити киплячою водою і залишити на кілька хвилин, потім, під холодною водою вимити і очистити від хітинових пластин.
Помідори натерти на тертці до шкірки, шкірку викинути. Перці почистити, нарізати тонкими довгими смужками. Покласти все у сковороду, додати цукор, вилити в сковороду вино і тушкувати до м'якості перців.
Кальмари нарізати кільцями і довгими смужками.
Викласти до овочів в сковороду, прогріти одну хвилину і вимкнути газ.
Приготувати соус. Змішати в блендері олію, соєвий соус, перець червоний і чорний, імбир, часник і петрушку.
Залити соусом кальмари і дати настоятися 10 хвилин.
Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло фото. Растительное масло. Купить.
рецепты салата из моркови на зиму
http://recepti.biz.ua рецепт салат морепродуктов
Мини-Капрезе на шпажках: приготовление канапе. Рецепты Для Мультиварки.
Осетинские пироги на заказ: рецепты с творогом фото.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото. Рецепты салатов на любой вкус.