Веселі поросята
- Кальмар 4 шт.
- Печериці 300 г
- Яйце варене 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир 100 г
- Олія рослинна
- Гвоздика 8 шт.
Кальмарів підготувати: відварити, почистити, акуратно відрізати трикутний "хвостик" (потім буде мордочка з п'ятачком). Гриби обсмажити з цибулею, змішати з подрібненими яйцями і натертим на терці сиром. Акуратно чайною ложечкою нафарширувати кальмари (не щільно). З обрізків кальмарів вирізати невеликі трикутні вушка і за допомогою дерев'яних зубочисток (половинок) прикріпити до "голови". Деко трохи змастити олією, викласти "поросяток" і запекти в духовці 25-30 хвилин (температура - 180 градусів). Самих поросяток нічим змащувати не потрібно. Очі з гвоздики слід робити вже готовим поросяткам. Особливо ефектно вони виглядають на листку салата.
recepti.biz.uaрецепти до нового року
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Новые рецепты мясных или Рыбных салатов. Рыбный салат из фарели.
ЗдесьРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинария пирог с капустой. Купить капусту, цены.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт.
Сайты кулинарной тематики. Сайты кулинарные мастер-класс.