Скумбрія в маринаді
- Скумбрія (дрібна) 8 шт.
- Борошно пшеничне 100 г
- Олія рослинна 1 скл.
- Оцет (винний) 100 мл
- Вино (біле виноградне) 1 скл.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 1 шт.
- Спеції (лист лавровий, перець горошком, гвоздика)
- Лимон 1 шт.
Для маринування підійдуть породи жирних сортів риби: сардина, скумбрія, ставрида.
Рибу обваляти в борошні і обсмажити на олії.
Цибулю, моркву порізати крупно, цілі зубчики часнику обсмажити до напівготовності, додати спеції, вино, оцет, олію, прокип'ятити.
У готовий маринад помістити смажену рибу, обережно прогріти, залишити остигати.
Перекласти рибу з маринадом в лоток, додати лимон і залишити на добу для дозрівання.
Подавати рибу разом з овочами, як закуску.
Готовим со вкусом - рецепт вкусной домашней колбасы. Купить колбасу, цены.
Фантастический Кэш Бэк - оладьи как в детском саду. Детский Монтессори сад.
Рецепт выпечки. Фото/Видео: кулинарные рецепты с фотографиями. Как приготовить вкусный шашлык.
Майонез олком укропПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Кулинария рецепты кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов