Копчений пеленгас

ЗАКУСКИ
914 Копчений пеленгас
Фото - Копчений пеленгас
інгредієнти:
  • Риба пеленгас 1.5 кг
  • Вода 1.5 л
  • Чай (чорний байховий) 4 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Сіль 4 ст.л.
  • Цукор-пісок 1 ст.л.
  • Дим рідкий 150 мл
  • Олія оливкова 20 мл

Копчений пеленгас інгредієнти Рибу почистити, помити, зябра видалити.

Копчений пеленгас Зробити розріз зверху, через розріз видалити хребет і нутрощі. Промити. Зробити надрізи.

фото Копчений пеленгас Маринад. У холодну воду покласти цибулину, можна не очищену, чай, цукор, сіль. Довести до кипіння, охолодити. Додати коньяк і рідкий дим. Залишити маринуватися рибу на 30 хвилин.

Копчений пеленгас Риба пеленгас Деко накрити фольгою, щоб не забруднилося. Рибу змастити з обох боків олією і викласти на решітку. Відправити в духовку. Температура 170 градусів на одну годину.

Копчений пеленгас Вода

Копчений пеленгас Чай

Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепт торта бисквит с фруктами.

соус из хрена

Кулинарные рецепты от Tramontina - как в домашних условиях приготовить йогурт.

Рецепт салата языкПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте

Лучше закажите торт с доставкой: торты без выпечки. Купить кондитерку.

Как приготовить летний салат: рецепты салатов из моркови.

Салат черепаха рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

ТутИзготовим мебель для кухни на собственном производстве

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter