Копчений пеленгас
- Риба пеленгас 1.5 кг
- Вода 1.5 л
- Чай (чорний байховий) 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Коньяк 2 ст.л.
- Сіль 4 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Дим рідкий 150 мл
- Олія оливкова 20 мл
Рибу почистити, помити, зябра видалити.
Зробити розріз зверху, через розріз видалити хребет і нутрощі. Промити. Зробити надрізи.
Маринад. У холодну воду покласти цибулину, можна не очищену, чай, цукор, сіль. Довести до кипіння, охолодити. Додати коньяк і рідкий дим. Залишити маринуватися рибу на 30 хвилин.
Деко накрити фольгою, щоб не забруднилося. Рибу змастити з обох боків олією і викласти на решітку. Відправити в духовку. Температура 170 градусів на одну годину.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепт торта бисквит с фруктами.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как в домашних условиях приготовить йогурт.
Рецепт салата языкПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Лучше закажите торт с доставкой: торты без выпечки. Купить кондитерку.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов из моркови.
Салат черепаха рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ТутИзготовим мебель для кухни на собственном производстве