—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Курка із хрусткою скоринкою із поленти
інгредієнти: Грудка куряча (філе) 4 шт. Борошно 200 г Полента (дрібного помелу) 200 г Яйце 2 шт. Спеції (запашний перець, кориця, мелений чилі, сіль, чорний перець) Рис (паста) 1. 5 скл. Авокадо 2 ...
739
Курочка у вершково-часниковому соусі
інгредієнти: Філе курки 800 г Вершки (20%) 200 мл Часник 2 зуб. Цибуля 1 шт. Зелень (кріп, петрушка) Сіль Куряче філе нарізати невеликими шматочками. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, обсмажити. ...
716
Суботня вечеря
інгредієнти: Стегно куряче 6 шт. Цибуля ріпчаста 3 шт. Перець чилі (червоний, стручковий, свіжий) 1 шт. Олія оливкова 6 ст. л. Часник Кінза (зелень) 1 пуч. Лимон 1 шт. Спеції (сіль, перець, приправа) ...
815
М'ясо індички із червоним вином
інгредієнти: Індичка (гомілка) 1 шт. Вино червоне сухе 1 скл. Розмарин (гілочка) Помідор (в´ялений) 5 шт. Лист лавровий 1 шт. Маслини 15 шт. Каперси 2 ч. л. Олія оливкова Вилити олію на посудину, у ...
1016
Риба запечeна "До ювілею"
інгредієнти: Пеленгас 1600 г Лимон 150 г Помідор 200 г Цибуля ріпчаста 400 г Морква 100 г Зелень свіжа (петрушка, кріп) 100 г Приправа для риби 20 г Сіль 5 г Перець чорний 2 г Майонез 50 г Масло ...
772
Короп на солі
інгредієнти: Риба свіжа (короп дзеркальний) 2 кг Сіль 0. 5 кг Майонез Рибу почистити, збризнути лимоном, натерти спеціями (можна тільки чорним перцем). Висипати на деко сіль по діагоналі так, щоб уся ...
902
Креветки, смажені з овочами
інгредієнти: Креветки 200 г Броколі 1 шт. Цибуля червона 1 шт. Перець болгарський (червоний) 1 шт. Олія оливкова 2 ст. л. Олія кунжутна 1 ст. л. Імбир (свіжий, мелений) 1 ст. л. Соєвий соус 3 ст. л. ...
1348
Вечеря "Оригінальна"
інгредієнти: Кальмар (тушка) 8 шт. Капуста білоголова 500 г Морква 1 шт. Печериці 300 г Перець солодкий 1 шт. Лимон 0. 5 шт. Сік яблучний 200 мл Цукор 1 ст. л. Картопля 8 шт. Грудка копчена 1 шт. ...
750
Запечений Амур
інгредієнти: Риба (білий амур) Цибуля ріпчаста ПомідорРибу почистити і відрізати плавці, нарізати на порційні шматочки, посолити, поперчити і всe викласти на деко (крім голови). Ріпчасту цибулю ...
1214
Куірдак
інгредієнти: Субпродукти (яловичі легені, печінка, серце) 900 г Цибуля ріпчаста 6 шт. Олія рослинна 0. 5 скл. Лавровий лист 3 шт. Перець чорний (мелений) Сіль Легені (300 г) добре помити і поставити ...
1008
Гусак у білому вині
інгредієнти: Гусак 1 шт. Олія рослинна 200 г Вино біле сухе 0. 5 скл. Бульйон 0. 5 скл. Перець чорний Сіль Капуста 500 г М´ясо 300 г Грудка 200 г Сухарі 0. 5 скл. Обпаленого, випатраного та вимитого ...
882
Курячі стегенця у духовці
інгредієнти: Стегно куряче Часник Сіль СметанаСтегенця помити гарно, відкласти. Заправка: змішати сметану, видавлений часник і сіль. Злити воду із вимитих стегенець і замаринувати у заправці на 2 ...
869
Празькі котлети
інгредієнти: Грудка куряча Сухарі Яйце Масло вершкове Олія рослиннаУ перекручене куряче м'ясо додати 50 г білих сухариків або панірувальних сухарів. Посолити, поперчити. Додати 2- 3 яйця, 2- 3 ст. л. ...
717
Курка під горіховим соусом
інгредієнти: М´ясо куряче 500 г Горіхи 100 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 2 зуб. Кріп 1 ст. л. Оцет Перець СільКурку відварити у солоній воді, відокремити м'якоть від кісток і дрібно нарізати. ...
745
Перша
<
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
>
Остання
Переглядаємо 3641 - 3654 із 10033