Куірдак
- Субпродукти (яловичі легені, печінка, серце) 900 г
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Легені (300 г) добре помити і поставити варити. Після закипання злити воду, ретельно промити, залити гарячою водою і варити ще 20-25 хв. Потім знову промити та нарізати на невеликі шматочки.
Печінку (300 г) замочити у молоці, щоб прибрати гіркоту.
Серце (300 г) промити, нарізати на невеликі шматочки і обсмажити разом із легенями на олії.
Цибулю нарізати крупно (кільцями), половину нарізаної цибулі додати у казан і обсмажити ще 10-15 хв. Налити 1 скл. гарячої води. Потім зменшити вогонь, закрити кришку і тушкувати близько 1 години.
Через годину додати залишену цибулю, приправити чорним перцем, посолити, додати лавровий лист і залишити ще на 15-20 хв.
Із печінки зняти плівку, нарізати і викласти у казан. Перемішати, тушкувати 5 хвилин і вимкнути вогонь. Бажано кришку не відкривати ще хвилин 15.
До куірдака добре подавати відварений рис або картоплю. Можна покласти нарізану картоплю за 20 хв до закінчення готування у казан.
Кондитерские формы: кексы и маффины рецепты.
Салаты с авокадо - авокадо салат рецепт. Готовим со вкусом.
Зачем Вам есть одну капусту - кулинария капуста брокколи. Капуста брокколи.
Картошка В Мультиварке Рецепты: сирник рецепти фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter