Куірдак

ДРУГІ СТРАВИ
928 Куірдак
Фото - Куірдак
інгредієнти:
  • Субпродукти (яловичі легені, печінка, серце) 900 г
  • Цибуля ріпчаста 6 шт.
  • Олія рослинна 0.5 скл.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Куирдак інгредієнти Легені (300 г) добре помити і поставити варити. Після закипання злити воду, ретельно промити, залити гарячою водою і варити ще 20-25 хв. Потім знову промити та нарізати на невеликі шматочки.

Куирдак Печінку (300 г) замочити у молоці, щоб прибрати гіркоту.

фото Куирдак Серце (300 г) промити, нарізати на невеликі шматочки і обсмажити разом із легенями на олії.

Куирдак Субпродукти Цибулю нарізати крупно (кільцями), половину нарізаної цибулі додати у казан і обсмажити ще 10-15 хв. Налити 1 скл. гарячої води. Потім зменшити вогонь, закрити кришку і тушкувати близько 1 години.

 

Куирдак Лукрепчатий Через годину додати залишену цибулю, приправити чорним перцем, посолити, додати лавровий лист і залишити ще на 15-20 хв.

Куирдак Маслорастітельное Із печінки зняти плівку, нарізати і викласти у казан. Перемішати, тушкувати 5 хвилин і вимкнути вогонь. Бажано кришку не відкривати ще хвилин 15.

До куірдака добре подавати відварений рис або картоплю. Можна покласти нарізану картоплю за 20 хв до закінчення готування у казан.

Кондитерские формы: кексы и маффины рецепты.

Салаты с авокадо - авокадо салат рецепт. Готовим со вкусом.

Зачем Вам есть одну капусту - кулинария капуста брокколи. Капуста брокколи.

Картошка В Мультиварке Рецепты: сирник рецепти фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты индийской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter