Риба запечeна "До ювілею"

ДРУГІ СТРАВИ
645 Риба запечeна "До ювілею"
Фото - Риба запечeна
інгредієнти:
  • Пеленгас 1600 г
  • Лимон 150 г
  • Помідор 200 г
  • Цибуля ріпчаста 400 г
  • Морква 100 г
  • Зелень свіжа (петрушка, кріп) 100 г
  • Приправа для риби 20 г
  • Сіль 5 г
  • Перець чорний 2 г
  • Майонез 50 г
  • Масло вершкове 20 г

Рибу свіжу почистити, відрізати плавники, порізати, не розрізаючи до кінця, на великі шматки. Посипати приправою для риби (бажано без солі), полити лимоном і дати полежати 20 хв. Приготувати інші продукти: тонко порізати цибулю і замаринувати у лимонному соці 20 хв, тонко порізати моркву, лимон і свіжі помідори, фольгу змастити вершковим маслом і покласти рибу. Перекласти шматочки риби тоненькими пластинками овочів із лимоном. Рибу разом із фольгою заправити у рукав для запікання. Випікати 20 хв при температурі 220°С, потім витягнути, розрізати рукав, полити майонезом і на 5 хв у духовку. Готову рибу акуратно викласти на тарілку і прикрасити.

португальська кухня

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.ua рецепт салат морепродуктов

Рецепт крем заварнойКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты