Риба запечeна "До ювілею"
- Пеленгас 1600 г
- Лимон 150 г
- Помідор 200 г
- Цибуля ріпчаста 400 г
- Морква 100 г
- Зелень свіжа (петрушка, кріп) 100 г
- Приправа для риби 20 г
- Сіль 5 г
- Перець чорний 2 г
- Майонез 50 г
- Масло вершкове 20 г
Рибу свіжу почистити, відрізати плавники, порізати, не розрізаючи до кінця, на великі шматки. Посипати приправою для риби (бажано без солі), полити лимоном і дати полежати 20 хв. Приготувати інші продукти: тонко порізати цибулю і замаринувати у лимонному соці 20 хв, тонко порізати моркву, лимон і свіжі помідори, фольгу змастити вершковим маслом і покласти рибу. Перекласти шматочки риби тоненькими пластинками овочів із лимоном. Рибу разом із фольгою заправити у рукав для запікання. Випікати 20 хв при температурі 220°С, потім витягнути, розрізати рукав, полити майонезом і на 5 хв у духовку. Готову рибу акуратно викласти на тарілку і прикрасити.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua рецепт салат морепродуктов
Рецепт крем заварнойКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter