Вечеря "Оригінальна"

ДРУГІ СТРАВИ
687 Вечеря "Оригінальна"
Фото - Вечеря
інгредієнти:
  • Кальмар (тушка) 8 шт.
  • Капуста білоголова 500 г
  • Морква 1 шт.
  • Печериці 300 г
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Сік яблучний 200 мл
  • Цукор 1 ст.л.
  • Картопля 8 шт.
  • Грудка копчена 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Печиво вівсяне 5 шт.
  • Майонез 100 г
  • Яблуко 1 шт.
  • Олія
  • Сіль
  • Паприка солодка 1 ч.л.
  • Приправа для картоплі
  • Суміш перців 5
  • Соус вершково-часниковий

Фаршировані кальмари "поросята".

Інгредієнти на 4 порції:

8 тушок маленьких кальмарів.

500 г білоголової капусти.

1 середня морквина.

150 г свіжих печериць.

1 солодка червона перчина.

1 зелене яблуко.

0,5 лимона.

200 мл яблучного соку.

1 ст. л. цукру.

6 ст. л. олії.

Сіль.

Солодка паприка.

Нарізати капусту і перець соломкою. Моркву натерти на крупній тертці. Печериці нарізати дрібними кубиками.

На розпечену сковороду викласти перець, печериці та моркву (хвилин 5 обсмажувати). Додати капусту і готувати ще 10 хвилин. Додати 1 ст. л. цукру і цедру лимона. Ретельно перемішати.

Зменшивши вогонь, влити яблучний сік. Залишити тушкуватися, періодично помішуючи, доки рідина не випарується. Додати солодку паприку - 1 ч. л.

Із тушок кальмарів зняти фіолетову шкірку. Вийняти прозору хітинову пластинку. Ретельно вимити. Занурити у киплячу, посолену воду на 2-3 хвилини - відразу ж вийняти (головне не перетримати).

Тушки кальмарів щільно набити приготовленою сумішшю. Верх можна акуратно закріпити зубочистками. Не зменшуючи вогню, обсмажувати кальмари 3-4 хв, заливши сметанно-грибним соусом.

Відразу ж подати до столу. Окремо подати майонез, змішаний із яблучним пюре або сметанний з грибами «Astoria».

2. Картопля "Гармошки".

8 невеликих картоплин.

1 л олії.

1 ст. л. приправи для картоплі.

1 ч. л. суміші п'яти перців.

Вершково-часниковий соус.

Очистити картоплю. Зробити поперечні надрізи, глибиною 4-5 мм. У мисці змішати паприку з олією. Занурити туди картоплю. Готувати у фритюрі 15-20 хвилин або на сковороді так, щоб 1/3 картоплі була покрита олією, до золотавої скоринки.

Оригінальний салат із вівсяним печивом.

1 копчена куряча грудка.

1 помідор.

5 шт. вівсяних печинин.

150 г смажених грибів.

Сіль.

Майонез.

Копчену грудку середнього розміру розділити на великі волокна.

Помідор нарізати великими кубиками.

Обсмажити печериці.

Вівсяне печиво поламати на середні шматочки.

Заправити все майонезом і поставити у холодильник на 30 хв.

 

Классичкский рецепт Украинский борщ. Рецепт пампушек к Украинский борщ.

Кулинарные рецепты первые блюда лукПрограмма Кулинарный блокнот. Около 2000 рецептов. Кулинарные рецепты

ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Рецепты салат морепродукты.

Мультиварка Philips - рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Продажа сельхозсырья,цветы: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепт греческого салата.

Мастер шеф рецепты от эктора хименес бравоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter