Вечеря "Оригінальна"
- Кальмар (тушка) 8 шт.
- Капуста білоголова 500 г
- Морква 1 шт.
- Печериці 300 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Сік яблучний 200 мл
- Цукор 1 ст.л.
- Картопля 8 шт.
- Грудка копчена 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Печиво вівсяне 5 шт.
- Майонез 100 г
- Яблуко 1 шт.
- Олія
- Сіль
- Паприка солодка 1 ч.л.
- Приправа для картоплі
- Суміш перців 5
- Соус вершково-часниковий
Фаршировані кальмари "поросята".
Інгредієнти на 4 порції:
8 тушок маленьких кальмарів.
500 г білоголової капусти.
1 середня морквина.
150 г свіжих печериць.
1 солодка червона перчина.
1 зелене яблуко.
0,5 лимона.
200 мл яблучного соку.
1 ст. л. цукру.
6 ст. л. олії.
Сіль.
Солодка паприка.
Нарізати капусту і перець соломкою. Моркву натерти на крупній тертці. Печериці нарізати дрібними кубиками.
На розпечену сковороду викласти перець, печериці та моркву (хвилин 5 обсмажувати). Додати капусту і готувати ще 10 хвилин. Додати 1 ст. л. цукру і цедру лимона. Ретельно перемішати.
Зменшивши вогонь, влити яблучний сік. Залишити тушкуватися, періодично помішуючи, доки рідина не випарується. Додати солодку паприку - 1 ч. л.
Із тушок кальмарів зняти фіолетову шкірку. Вийняти прозору хітинову пластинку. Ретельно вимити. Занурити у киплячу, посолену воду на 2-3 хвилини - відразу ж вийняти (головне не перетримати).
Тушки кальмарів щільно набити приготовленою сумішшю. Верх можна акуратно закріпити зубочистками. Не зменшуючи вогню, обсмажувати кальмари 3-4 хв, заливши сметанно-грибним соусом.
Відразу ж подати до столу. Окремо подати майонез, змішаний із яблучним пюре або сметанний з грибами «Astoria».
2. Картопля "Гармошки".
8 невеликих картоплин.
1 л олії.
1 ст. л. приправи для картоплі.
1 ч. л. суміші п'яти перців.
Вершково-часниковий соус.
Очистити картоплю. Зробити поперечні надрізи, глибиною 4-5 мм. У мисці змішати паприку з олією. Занурити туди картоплю. Готувати у фритюрі 15-20 хвилин або на сковороді так, щоб 1/3 картоплі була покрита олією, до золотавої скоринки.
Оригінальний салат із вівсяним печивом.
1 копчена куряча грудка.
1 помідор.
5 шт. вівсяних печинин.
150 г смажених грибів.
Сіль.
Майонез.
Копчену грудку середнього розміру розділити на великі волокна.
Помідор нарізати великими кубиками.
Обсмажити печериці.
Вівсяне печиво поламати на середні шматочки.
Заправити все майонезом і поставити у холодильник на 30 хв.
Классичкский рецепт Украинский борщ. Рецепт пампушек к Украинский борщ.
Кулинарные рецепты первые блюда лукПрограмма Кулинарный блокнот. Около 2000 рецептов. Кулинарные рецепты
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Рецепты салат морепродукты.
Мультиварка Philips - рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Продажа сельхозсырья,цветы: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепт греческого салата.
Мастер шеф рецепты от эктора хименес бравоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter