Курячі стегенця у духовці
- Стегно куряче
- Часник
- Сіль
- Сметана
Стегенця помити гарно, відкласти.
Заправка: змішати сметану, видавлений часник і сіль.
Злити воду із вимитих стегенець і замаринувати у заправці на 2 години.
У форму для запікання викласти стегна, а зверху маринад.
Форму поставити у розігріту духовку на максимальну температуру.
Коли маринад "зашкварчить", зменшити вогонь до середнього або до "трохи менше середнього", спостерігати за стегенцями.
Коли нижня частина зарум'яниться (хвилин 15-20), перевернути і запікати до зарум'янювання обох сторін стегон.
ТутИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепт лазанья со шпинатом http://recepti.biz.ua
Шоколадные конфеты Monbana: конфеты карамель. Конфеты с логотипом компании.
Рецепты с фото: рогалики рецепты с фото.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты с яблоками рецепты.
Кулинарные рецепты: рецепт кекс столичный. Очень вкусные кексы.
recepti.biz.ua салат из морепродуктов рецепт
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты сайт xoрошая
Взбить эспрессо пенку. Эспрессо капучино бар обороты компании.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter