Гусак у білому вині
- Гусак 1 шт.
- Олія рослинна 200 г
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Бульйон 0.5 скл.
- Перець чорний
- Сіль
- Капуста 500 г
- М´ясо 300 г
- Грудка 200 г
- Сухарі 0.5 скл.
Обпаленого, випатраного та вимитого гусака поперчити і посолити зовні і зсередини, покласти у глибокий лист або гусятницю і поставити у добре нагріту духовку смажити, часто поливаючи соком. Коли гусак зарум'яниться з усіх сторін, злити з листа частину жиру, влити бульйон і вино, накрити кришкою і, часто повертаючи, досмажити гусака. Готового гусака розрізати на порції, укласти на тарілку, надавши йому форму цілого гусака, колом обкласти маленькими фаршированими качанами капусти, облити злегка соком з-під гусака. Решту соку подати окремо в соуснику.
Гарнір. Головку капусти з вирізаним качаном покласти у каструлю, залити підсоленим окропом, поварити 20-25 хв, вийняти, облити холодною водою й розібрати головку на окремі листи. Тверді частини відбити дерев'яним молотком або качалкою. На кожен листочок покласти фарш, сформувати круглу кульку завбільшки з яйце, кожну кульку туго зав'язати у шматочок марлі. Всі приготовлені качанчики покласти в один ряд у глибокий лист, залити бульйоном, звареним із потрухів гусака. Закрити кришкою і варити до готовності фаршу. Фарш. Пропущене через м'ясорубку м'ясо, порізану соломкою копчену грудку і сухарі поперчити, якщо потрібно, посолити, сформувати кульки і розкласти їх на капустяне листя.
Авокадо салат рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
новогодние рецепты праздничных блюд
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салат з креветками з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Готовим со вкусом - как приготовить пирог из тыквы.
Духовой шкаф Beko - блюда из картофельного пюре в духовке. Картофельное пюре в хлопьях ENGEL.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter