Курка із хрусткою скоринкою із поленти
- Грудка куряча (філе) 4 шт.
- Борошно 200 г
- Полента (дрібного помелу) 200 г
- Яйце 2 шт.
- Спеції (запашний перець, кориця, мелений чилі, сіль, чорний перець)
- Рис (паста) 1.5 скл.
- Авокадо 2 шт.
- Базилік 1 скл.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Олія 3 ст.л.
- Вода
Надрізати курячу грудку уздовж так, щоб із неї вийшло віяло із трьома «зубцями». Змішати борошно, спеції, сіль, перець, насипати на тарілку.
Яйця збити виделкою.
В окрему тарілку насипати поленту.
Умочити грудку спочатку у борошно (струсивши зайве), потім у яйце, у кінці у поленту (кукурудзяна крупа).
Обсмажити на сковороді в оливковій олії по 3-5 хвилин із кожного боку, перевернувши один раз.
Гарнір.
Відварити рис у 3 склянках води. Воду посолити.
У блендері змішати авокадо, базилік, лимонний сік, перець, сіль, олію і воду до гладкої сметанообразної маси. Якщо знадобиться, підлити води трохи більше, ніж чверть склянки.
Виделкою "розпушити" рис, викласти пюре і добре перемішати. Якщо потрібно, досолити або доперчити.
Здесьедим как дома сумы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.
www.recepti.biz.ua рецепт медовика
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter