Курка із хрусткою скоринкою із поленти

ДРУГІ СТРАВИ
676 Курка із хрусткою скоринкою із поленти
Фото - Курка із хрусткою скоринкою із поленти
інгредієнти:
  • Грудка куряча (філе) 4 шт.
  • Борошно 200 г
  • Полента (дрібного помелу) 200 г
  • Яйце 2 шт.
  • Спеції (запашний перець, кориця, мелений чилі, сіль, чорний перець)
  • Рис (паста) 1.5 скл.
  • Авокадо 2 шт.
  • Базилік 1 скл.
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Олія 3 ст.л.
  • Вода

Курка з хрусткою скоринкою з поленти. інгредієнти

Надрізати курячу грудку уздовж так, щоб із неї вийшло віяло із трьома «зубцями». Змішати борошно, спеції, сіль, перець, насипати на тарілку.

Курка з хрусткою скоринкою з поленти. Яйця збити виделкою.

В окрему тарілку насипати поленту.

Умочити грудку спочатку у борошно (струсивши зайве), потім у яйце, у кінці у поленту (кукурудзяна крупа).


фото Курка з хрусткою скоринкою з поленти. Обсмажити на сковороді в оливковій олії по 3-5 хвилин із кожного боку, перевернувши один раз.

Курка з хрусткою скоринкою з поленти. Грудкакуріная Гарнір.

Курка з хрусткою скоринкою з поленти. Борошно Відварити рис у 3 склянках води. Воду посолити.

Курка з хрусткою скоринкою з поленти. Полента У блендері змішати авокадо, базилік, лимонний сік, перець, сіль, олію і воду до гладкої сметанообразної маси. Якщо знадобиться, підлити води трохи більше, ніж чверть склянки.

Курка з хрусткою скоринкою з поленти. Яйце Виделкою "розпушити" рис, викласти пюре і добре перемішати. Якщо потрібно, досолити або доперчити.

 

салат святковий рецепт

Здесьедим как дома сумы

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта медовика. Рецепты тортов на любой вкус.

www.recepti.biz.ua рецепт медовика

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter