Курочка у вершково-часниковому соусі
- Філе курки 800 г
- Вершки (20%) 200 мл
- Часник 2 зуб.
- Цибуля 1 шт.
- Зелень (кріп, петрушка)
- Сіль
Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, обсмажити.
Зелень дрібно нарізати.
Часник видавити через прес або натерти на дрібній тертці.
Вершки змішати із часником і зеленню, посолити, поперчити.
До курки додати смажену цибулю, соус і перемішати.
Поставити у мікрохвильову піч на 10-12 хвилин при повній потужності. Можна приготувати страву у духовці.
За пару хвилин до готовності можна посипати тертим сиром.
www.recepti.biz.ua новогодние блюда рецепты приготовлния
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог из тыквы. Мультиварка Philips.
Салат французский рецепт с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты с мидиями с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter