Курка під горіховим соусом
720


інгредієнти:
- М´ясо куряче 500 г
- Горіхи 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кріп 1 ст.л.
- Оцет
- Перець
- Сіль
Курку відварити у солоній воді, відокремити м'якоть від кісток і дрібно нарізати. Очищені ядра волоських горіхів, часник і зелень пропустити через м'ясорубку, додати нашатковану цибулю, перець, винний оцет (1 ст. л.), перемішати і посолити. З'єднати із подрібненим м'ясом і добре перемішати.
Салат с копченым мясом рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Воздушный торт с малиной - рецепт торта киевский. Осетинские пироги на заказ.
http://recepti.biz.ua торты без выпечки рецепты
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей.
Любимые салаты на каждый день: рецепты салаты.
www.recepti.biz.uaРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі