Курка під горіховим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
629 Курка під горіховим соусом
Фото - Курка під горіховим соусом
інгредієнти:
  • М´ясо куряче 500 г
  • Горіхи 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Кріп 1 ст.л.
  • Оцет
  • Перець
  • Сіль

Курку відварити у солоній воді, відокремити м'якоть від кісток і дрібно нарізати. Очищені ядра волоських горіхів, часник і зелень пропустити через м'ясорубку, додати нашатковану цибулю, перець, винний оцет (1 ст. л.), перемішати і посолити. З'єднати із подрібненим м'ясом і добре перемішати.

Салат с копченым мясом рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Воздушный торт с малиной - рецепт торта киевский. Осетинские пироги на заказ.

http://recepti.biz.ua торты без выпечки рецепты

Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей.

Любимые салаты на каждый день: рецепты салаты.

www.recepti.biz.uaРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter