Суботня вечеря
- Стегно куряче 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець чилі (червоний, стручковий, свіжий) 1 шт.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Часник
- Кінза (зелень) 1 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправа)
- Помідор 10 шт.
- Вино червоне напівсолодке 0.5 скл.
- Картопля 15 шт.
- Розмарин (свіжий) 1 пуч.
- Олія соняшникова
Обсмажити у каструлі на оливковій олії цибулю і чилі. Із чилі видалити насіння.
Додати помідори. На помідорах ножем зробити хрестик. Залити окропом і тримати пару хвилин. Окріп злити, очистити помідори від шкірки. Дрібно нарізати. Додати до цибулі і чилі. Налити вино. Сіль, перець і спеції. Можна додати один бульйонний кубик. Залишити тушкуватися на дуже маленькому вогні.
Куряче м'ясо заздалегідь замаринувати у спеціях, залити соком лимона. Залишити хвилин на 10. Можливий варіант маринування з вечора. Тільки не маринувати у майонезі. Форму для духовки змастити олією, викласти курку і запекти хвилин 10 при 220-230 градусах.
Готову курку додати у винно-помідорне вариво і тушкувати хвилин 15 при середньому вогні.
У кінці додати часник подрібнений, свіжу зелень і ложечку цукру. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 2-3 при середньому вогні.
У форму викласти картоплю. Крупно порвати розмарин. Додати 3 розбиті головки часнику (не очищений, просто розбити качалкою). Сіль, перець. Додати олію "на око", щоб не плавало. Руками усе розмішати, і поставити в духовку хвилин на 20-30 при 200-220°С.
Рецепт царский салат с языком. Рецепты салатов на англ. языке.
Купить майонез, цены: домашний майонез миксером видео. Статическое смешивание TAH.
Рецепт салата мимоза классический. Приготовление салата мимоза.
ЗдесьБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter