М'ясо індички із червоним вином
920
інгредієнти:
- Індичка (гомілка) 1 шт.
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Розмарин (гілочка)
- Помідор (в´ялений) 5 шт.
- Лист лавровий 1 шт.
- Маслини 15 шт.
- Каперси 2 ч.л.
- Олія оливкова
Вилити олію на посудину, у якій запікатиметься м'ясо. Додати решту продуктів.
Закрити кришкою і поставити в духовку. Час від часу потрібно перевертати.
Запікати 1,5 години. Останні 25 хвилин без кришки.
На гарнір приготувати фенхель та свіжий помідор.
Салат белочка рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
как приготовить пирог из тыквы
Купить мясные продукты: приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі