М'ясо індички із червоним вином

ДРУГІ СТРАВИ
920 М'ясо індички із червоним вином
Фото - М'ясо індички із червоним вином
інгредієнти:
  • Індичка (гомілка) 1 шт.
  • Вино червоне сухе 1 скл.
  • Розмарин (гілочка)
  • Помідор (в´ялений) 5 шт.
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Маслини 15 шт.
  • Каперси 2 ч.л.
  • Олія оливкова

М'ясо індички з червоним вином інгредієнти Вилити олію на посудину, у якій запікатиметься м'ясо. Додати решту продуктів.

М'ясо індички з червоним вином Закрити кришкою і поставити в духовку. Час від часу потрібно перевертати.

Запікати 1,5 години. Останні 25 хвилин без кришки.

фото М'ясо індички з червоним вином На гарнір приготувати фенхель та свіжий помідор.

Салат белочка рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

как приготовить пирог из тыквы

Купить мясные продукты: приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter