—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Судак запечений
інгредієнти: Судак Гриби Вершки 3 ст. л. Масло вершкове 2 ст. л. Борошно Картопля Цибуля ріпчаста Олія рослинна Сметана 3 ст. л. Сир твердийСудак (філе) обваляти у борошні й обсмажити до ...
651
Солянка рибна
інгредієнти: Риба 500 г Капуста білоголова 0. 5 шт. Морква 1 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Огірок (солоний) Олія рослинна СухаріКапусту нашаткувати і протушкувати із морквою, цибулю порізати і обсмажити, ...
584
Медові рeберця із тушкованою кислою капустою
інгредієнти: Ребро свиняче 1 кг Капуста білоголова (квашена) Томатна паста Олія рослиннаРебра маринувати 1, 5 години, потім 45 хвилин запікати у духовці (постійно перевертаючи і поливаючи маринадом). ...
605
Свинина тушкована у яблучному соусі
інгредієнти: Свинина 500 г Цибуля порей 1 шт. Селера 2 шт. Імбир 1 ст. л. Бульйoн (вода) 0. 75 скл. Соус яблучний 300 г Шавлія 1 ст. л. Олія оливкова 2 ст. л. Свинину нарізати соломкою. Розігріти ...
648
М'ясні рулетики із грибами
інгредієнти: Свинина (відбивні) 4 шт. Печериці 300 г Морква 1 шт. Кріп Базилік Часник 2 зуб. Сир (тертий) 4 ст. л. Сіль Перець Бульйон (м´ясний) 1 скл. Сало копченеМ'ясо відбити, посолити, поперчити, ...
633
Ніжки свинячі під горіховим соусом
інгредієнти: Нога свиняча 4 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Спеції (лавровий лист, розмарин) Морква 1 шт. Мигдаль 200 г Хліб (білий черствий) 50 г Часник 4 зуб. Олія рослинна 100 мл Вино біле (винограднe) ...
704
М'ясні їжачки "Оригінальні"
інгредієнти: Фарш м´ясний (яловичина + свинина) 1 кг Рис 1 скл. Яйце 2 шт. Петрушкa 1 пуч. Сіль Сметанa 150 г Водa 100 мл Мeд 1 л Ягодa 2 ст. л. Відварити до готовності рис. Змішати остиглий рис із ...
674
Баранина у м'ятно-лимонній паніровці
інгредієнти: Петрушкa 1 пуч. Яйце 2 шт. Цедра лимонна 1 ст. л. Борошно 1 скл. Олія оливкова Баранина (ягнятина) 500 г Крихта хлібна 1 скл. М´ята (суха) 1 ст. л. Спеції (сіль, перець) М'якоть баранини ...
634
Спагеті у томатно-м'ясній пасті
інгредієнти: Фарш яловичий 500 г Спагеті Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль, перець Зелень (кріп, петрушка, кінза) Лимон 1 шт. Паста томатна 5 ст. л. Окріп 0. 5 скл. Перець болгарський Часник 6 зуб. Лист ...
635
Віденський шніцель
інгредієнти: Телятина Сіль Перець білий Борошно Яйце Сухарі панірувальніМ'ясо сильно відбити, посолити, поперчити, обваляти у борошні, вмочити у яйце. Запанірувати у сухарях. Смажити на сильно ...
719
Теляча рулька із соусом "Наршараб"
інгредієнти: Рулька (теляча чи яловича) 1. 2 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Крохмаль картопляний 2 ст. л. Сіль Спеції (перець суміш, коріандр, зіра) Соус (наршараб) 2 ст. л. Олія рослинна ...
879
М'ясо у тісті
інгредієнти: Свинина 1 кг Борошно Яйце 1 шт. Спеції М'ясо помити. Замісити тісто. Розкачати тісто і покласти на змащену олією форму. М'ясо посолити, поперчити, часник додати за бажанням. Запікати у ...
639
Яловичина "По-бургундськи"
інгредієнти: Яловичина 1 кг Бекон 100 г Вино червоне 1. 5 скл. Печериці 300 г Коньяк 50 мл Морква 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Цибуля шалот Часник 2 зуб. Селера 100 г Борошно 1 ст. л. Лавровий лист ...
713
Ягня на кісточці у "міських" умовах
інгредієнти: Ягня Сіль ОліяРозігріти сковороду до максимуму, на олії із двох сторін по кілька секунд до утворення рум'яної скоринки обсмажити ягня (порційні шматочки на кісточці, ребра), зменшити ...
733
Перша
<
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
>
Остання
Переглядаємо 2101 - 2114 із 10033