—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Свинина у сметані
інгредієнти: Свинина 700 г Цибуля ріпчаста 4 шт. Сметана (20%) 500 г Перець чорний мелений Масло вершкове Сіль М'ясо очистити від плівок, досить дрібно нарізати, викласти у скляну ємність, накрити ...
628
Яловичина із печерицями та овочами у вершковому соусі з імбирeм
інгредієнти: Яловичина 400 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Печериці 150 г Перець болгарський 1 шт. Помідор 1 шт. Вершки (20%) 150 мл Імбир (мелений) 1 ч. л. Олія рослинна Сіль Яловичину нарізати кубиками, ...
658
Відбивні із грибами та грушею
інгредієнти: Свинина (філе) 600 г Печериці 200 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Груша 1 шт. Сир 100 г Сіль Перець Горіх мускатний (мелений) Свинину нарізати порційними шматками, злегка відбити. Посолити, ...
700
Кролик по-мисливськи
інгредієнти: Кролик Грудка свиняча копчена Помідор Вино червоне сухе Сало Цибуля Часник Тушку кролика розрубати на шматки. Обсмажити. На дно чавунця викласти шар із кілець цибулі. Далі шар із ...
669
Плов по-ферганськи
інгредієнти: М´ясо 1 кг Рис (краснодарський круглозернистий) 900 г Цибуля 400 г Морква 500 гНалити у казан 200 мілілітрів оливкової олії і поставити на великий вогонь, смажити олію доки не піде ...
710
Котлети під сирним соусом
інгредієнти: Фарш м´ясний 500 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Булка Сіль Перець чорний Майоран Базилік сушений Розмарин Кмин Сирок плавлений із грибами 3 шт. Вершки 500 мл Яйце 1 шт. Очистити цибулю, ...
774
Курка по-болгарськи у соусі із перцю та маслин
інгредієнти: Олія рослинна 5 ст. л. Курка 1 кг Перець болгарський 1 кг Часник 6 зуб. Сіль Перець чорний Паприка солодка Базилік Маслини чорніРозігріти у чавунці олію і обсмажити шматочки курки. ...
636
Пряна рибка
інгредієнти: Риба (тріска, окунь, хек, пікша) 1 шт. Борошно Сіль Соус кисло- солодкий Кетчуп (томатний соус) Сік лимонний Цукор Спеції (сушений помідор, кріп, петрушка, суміш перців, мелена паприка ...
669
Фарширована риба
інгредієнти: Судак 500 г Короп 500 г Яйце 6 шт. Булочка 1 шт. Цибуля ріпчаста 500 г Молоко 300 мл Сіль Перець чорнийРибу очистити, відрізати плавники, голову, вийняти кишки, промити. Відбити тушку ...
806
Бефстроган із лосося
інгредієнти: Лосось (стружка) 500 г Олія рослинна 100 мл Кріп 50 г Часник 2 зуб. Вершки 100 мл Сік лимонний 4 ст. л. Лосось (сьомгу, горбушу, кету) посолити, поперчити, посипати прованськими травами, ...
638
Короп запечений із томатним соусом
інгредієнти: Короп Перець чорний горошком Часник Цибуля ріпчаста 3 шт. Олія рослинна 3 ст. л. Паста томатна СільКоропа почистити, посолити зсередини і зовні. Потім змастити рибу соняшниковою олією і ...
742
Кальмари у маринаді із м'якоті ківі
інгредієнти: Кальмар 500 г Ківі 1 шт. Базилік (зелeний) 1 пуч. Горіхи кедрові 3 ст. л. Часник 2 зуб. Олія рослинна 0. 5 скл. Сік лимонний 2 ч. л. Вино біле сухе 0. 5 скл. Петрушка 2 ст. л. Перець ...
709
Камбала у томатному соусі
інгредієнти: Камбала (філе) 500 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Олія рослинна Помідор 500 г Сіль 0. 5 ч. л. Перець чорний (мелений) 0. 25 ч. л. Паприка (солодка) 1 ч. л. Базилік (сушений) 1 ст. л. Цукор 2 ч. ...
594
Риба у горіхах
інгредієнти: Філе риби 1 кг Сіль Перець Борошно Яйце 2 шт. Молоко Горіхи 200 гФіле трохи відбити, посолити, поперчити і дати трохи постояти. Якщо філе великі - порізати. Обваляти у борошні, вмочити у ...
690
Перша
<
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
>
Остання
Переглядаємо 2087 - 2100 із 10033