Яловичина із печерицями та овочами у вершковому соусі з імбирeм
- Яловичина 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 150 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Вершки (20%) 150 мл
- Імбир (мелений) 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Сіль
Яловичину нарізати кубиками, обсмажити на олії до скориночки.
М'ясо перекласти у каструлю і залити вершками. Посолити і поперчити. Поставити на вогонь, довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити до мінімуму. Вершки повинні загуснути.
На чистій сковорідці обсмажити цибулю, нарізану соломкою.
Додати болгарський перець, також нарізаний соломкою.
Додати печериці - соломкою. Обсмажити все разом протягом 3 хвилин.
Додати нарізаний помідор.
Додати імбир. Можна трохи посолити. Обсмажити все разом ще 3 хвилини.
Потім викласти овочі до м'яса. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні хвилин 15-20.
Рецепты с малиной - рецепты блюд из рыбы.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты рецепты с фото.
Рецепт салат с языком здесь
Перепела в домашних условиях: перепела жареные. Поилки для домашней птицы.
Рецепты из редькиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter