Фарширована риба

ДРУГІ СТРАВИ
804 Фарширована риба
Фото - Фарширована риба
інгредієнти:
  • Судак 500 г
  • Короп 500 г
  • Яйце 6 шт.
  • Булочка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 500 г
  • Молоко 300 мл
  • Сіль
  • Перець чорний

Рибу очистити, відрізати плавники, голову, вийняти кишки, промити. Відбити тушку молотком для м'яса, тупим кінцем, відокремити шкіру від м'яса, так щоб не порвати (панчохою). Очистити м'ясо від кісток, перший раз пропустити через м'ясорубку тільки м'ясо риби, цибулю обсмажити, а булку замочити у молоці.

Другий раз пропустити м'ясо із булкою і цибулею. Додати яйця, сіль, перець, все перемішати руками. 

Готовий фарш викласти у шкіру. У гусятницю або велику каструлю на дно покласти шкіру від цибулі, моркву, хребти від риби, закрити марлею. На цю подушку викласти рибу, залити холодною водою, щоб повністю покрило рибу. Додати сіль і шматочок масла, поставити на вогонь. Коли закипить, тушкувати 2-3 години, кришкою не закривати.

Можна запекти у духовці, на деко покласти фольгу, додати 200 г води, 100 г масла, сіль, запікати 40-50 хвилин при 180 градусах. Рибу зверху змастити майонезом, за 5 хвилин до готовності засипати тертим сиром.

Арахисовое масло рецепт ппРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепт хлеба - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

салати рецепти з грибами

ТутЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Украшение тортов: украшения для торта из крема. Заказать торт на свадьбу.

Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пекарни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter