Кальмари у маринаді із м'якоті ківі

ДРУГІ СТРАВИ
708 Кальмари у маринаді із м'якоті ківі
Фото - Кальмари у маринаді із м'якоті ківі
інгредієнти:
  • Кальмар 500 г
  • Ківі 1 шт.
  • Базилік (зелeний) 1 пуч.
  • Горіхи кедрові 3 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Олія рослинна 0.5 скл.
  • Сік лимонний 2 ч.л.
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Петрушка 2 ст.л.
  • Перець білий (мелений)
  • Сіль

Кальмари (свіжі) нарізати соломкою.

Ківі очистити від шкірки, дрібно нарізати, перемішати із кальмарами.

Поставити у холодильник на 30-40 хвилин.

Приготувати соус.

Базилік дрібно нарізати, додати подрібнені кедрові горіхи, часник, олію (залишити трохи для змащування дека), посолити, поперчити і перемішати.

Кальмарів разом із ківі викласти на деко (змащене олією), полити лимонним соком і вином.

Поставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати 10 хвилин.

Кальмарів посипати зеленню петрушки, подавати із соусом.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт вкусной домашней колбасы. Купить колбасу, цены.

Праздничные салаты на Новый год 2017гПраздничная компания

Рецепты салата с языкомМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Кулинария рецепты праздничные блюда http://recepti.biz.ua

www.recepti.biz.ua курсовая. Украинская кухня

Рецепт турецкие пироги со шпинатом гездамэ. Рецепт турецкие пироги со шпинатом.