Кальмари у маринаді із м'якоті ківі
- Кальмар 500 г
- Ківі 1 шт.
- Базилік (зелeний) 1 пуч.
- Горіхи кедрові 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Сік лимонний 2 ч.л.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Петрушка 2 ст.л.
- Перець білий (мелений)
- Сіль
Кальмари (свіжі) нарізати соломкою.
Ківі очистити від шкірки, дрібно нарізати, перемішати із кальмарами.
Поставити у холодильник на 30-40 хвилин.
Приготувати соус.
Базилік дрібно нарізати, додати подрібнені кедрові горіхи, часник, олію (залишити трохи для змащування дека), посолити, поперчити і перемішати.
Кальмарів разом із ківі викласти на деко (змащене олією), полити лимонним соком і вином.
Поставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати 10 хвилин.
Кальмарів посипати зеленню петрушки, подавати із соусом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт вкусной домашней колбасы. Купить колбасу, цены.
Праздничные салаты на Новый год 2017гПраздничная компания
Рецепты салата с языкомМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Кулинария рецепты праздничные блюда http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua курсовая. Украинская кухня
Рецепт турецкие пироги со шпинатом гездамэ. Рецепт турецкие пироги со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter