Кролик по-мисливськи
668
інгредієнти:
- Кролик
- Грудка свиняча копчена
- Помідор
- Вино червоне сухе
- Сало
- Цибуля
- Часник
Тушку кролика розрубати на шматки.
Обсмажити.
На дно чавунця викласти шар із кілець цибулі.
Далі шар із кролика, сала і грудки.
Закрити кільцями помідорів.
Зверху кільця цибулі.
Залити все склянкою вина, бульйоном, додати спеції і тушкувати у духовці 1 годину, потім вийняти, додати лавровий лист, часник і тушкувати ще 30 хвилин.
Банкетный зал Подмосковные вечера - лучшие блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Маковый торт рецепт. Маковый торт с орехами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі