Курка по-болгарськи у соусі із перцю та маслин
654
інгредієнти:
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Курка 1 кг
- Перець болгарський 1 кг
- Часник 6 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Паприка солодка
- Базилік
- Маслини чорні
Розігріти у чавунці олію і обсмажити шматочки курки.
Закинути у чавунець змелені овочі, приправи, маслини із соком, можна томатну пасту (пару столових ложок), подрібнений базилік. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 70-80. Соус трохи загусне.
Конфеты карамель фото. Песня карамель конфеты шоколад.
Отбивная куриная калорииотбивная куриная
Пасха рецепты кулынарии здесь
Рецепты тортов: рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты.
Рецепты здоровой выпечки: рецепты выпечка в микроволновой печи. Соковыжималки ТШМ2 цена от завода.
www.recepti.biz.ua рецепты французских салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі