Курка по-болгарськи у соусі із перцю та маслин

ДРУГІ СТРАВИ
587 Курка по-болгарськи у соусі із перцю та маслин
Фото - Курка по-болгарськи у соусі із перцю та маслин
інгредієнти:
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Курка 1 кг
  • Перець болгарський 1 кг
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Паприка солодка
  • Базилік
  • Маслини чорні

Розігріти у чавунці олію і обсмажити шматочки курки.

Закинути у чавунець змелені овочі, приправи, маслини із соком, можна томатну пасту (пару столових ложок), подрібнений базилік. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 70-80. Соус трохи загусне. 

 

Конфеты карамель фото. Песня карамель конфеты шоколад.

Отбивная куриная калорииотбивная куриная

Пасха рецепты кулынарии здесь

Рецепты тортов: рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты.

Рецепты здоровой выпечки: рецепты выпечка в микроволновой печи. Соковыжималки ТШМ2 цена от завода.

www.recepti.biz.ua рецепты французских салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter