Риба у горіхах
694
інгредієнти:
- Філе риби 1 кг
- Сіль
- Перець
- Борошно
- Яйце 2 шт.
- Молоко
- Горіхи 200 г
Філе трохи відбити, посолити, поперчити і дати трохи постояти. Якщо філе великі - порізати. Обваляти у борошні, вмочити у яйце, збите із молоком, обваляти у подрібнених горіхах і смажити в олії. Потім на 5-6 хв поставити у духовку.
Рецепты к посту http://recepti.biz.ua
Соус для заправки салата. Салат цезарь рецепт заправки.
Черничное варенье польза для глазПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі