Пряна рибка

ДРУГІ СТРАВИ
669 Пряна рибка
Фото - Пряна рибка
інгредієнти:
  • Риба (тріска, окунь, хек, пікша) 1 шт.
  • Борошно
  • Сіль
  • Соус кисло-солодкий
  • Кетчуп (томатний соус)
  • Сік лимонний
  • Цукор
  • Спеції (сушений помідор, кріп, петрушка, суміш перців, мелена паприка солодка)
  • Імбир мелений 1.5 ч.л.
  • Порошок кориці 0.5 ч.л.
  • Приправа для риби 1.5 ч.л.

Підготовлену рибу розрізати на шматки. Побризкати лимонним соком і обмазати кисло-солодким соусом і томатним. Залишити хвилин на 15. У миску насипати борошно, сіль і всі спеції. Добре перемішати. Шматок риби добре обваляти у борошні і викласти на розігріту сковороду з олією. Обсмажити з усіх боків до апетитної скориночки, закрити кришкою, зменшити вогонь і довести до готовності. 

Можна обмазати рибу майонезом, сметаною, гірчицею.

рецепты консервация овощей на зиму

Формы для Пирогов - пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.

Кулинарные сайтыКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter