Пряна рибка
669
інгредієнти:
- Риба (тріска, окунь, хек, пікша) 1 шт.
- Борошно
- Сіль
- Соус кисло-солодкий
- Кетчуп (томатний соус)
- Сік лимонний
- Цукор
- Спеції (сушений помідор, кріп, петрушка, суміш перців, мелена паприка солодка)
- Імбир мелений 1.5 ч.л.
- Порошок кориці 0.5 ч.л.
- Приправа для риби 1.5 ч.л.
Підготовлену рибу розрізати на шматки. Побризкати лимонним соком і обмазати кисло-солодким соусом і томатним. Залишити хвилин на 15. У миску насипати борошно, сіль і всі спеції. Добре перемішати. Шматок риби добре обваляти у борошні і викласти на розігріту сковороду з олією. Обсмажити з усіх боків до апетитної скориночки, закрити кришкою, зменшити вогонь і довести до готовності.
Можна обмазати рибу майонезом, сметаною, гірчицею.
рецепты консервация овощей на зиму
Формы для Пирогов - пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.
Кулинарные сайтыКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі