Відбивні із грибами та грушею

ДРУГІ СТРАВИ
696 Відбивні із грибами та грушею
Фото - Відбивні із грибами та грушею
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 600 г
  • Печериці 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Груша 1 шт.
  • Сир 100 г
  • Сіль
  • Перець
  • Горіх мускатний (мелений)

Відбивні з грибами і грушею інгредієнти Свинину нарізати порційними шматками, злегка відбити. Посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом.

Відбивні з грибами та грушею Печериці нарізати тонкими пластинками, цибулю тонкими півкільцями. Обсмажити на олії.

Деко змастити олією, викласти відбивні. На кожен шматок м'яса викласти кілька ложок грибної суміші.

фото Відбивні з грибами та грушею Грушу очистити від шкірки, насіння. Нарізати тонкими брусочками і викласти на м'ясо (поверх грибної суміші).

Поставити відбивні у духовку, розігріту до 170 градусів, на 25 хвилин.

Відбивні з грибами і грушею Свинина Дістати відбивні із духовки, посипати сиром і поставити назад у духовку ще хвилини на 3-4, щоб сир розплавився. 

 

recepti.biz.ua рецепт салата с перепелиными яйцами

Духовые шкафы - семга запеченная с картофелем в духовке.

Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter