Відбивні із грибами та грушею
- Свинина (філе) 600 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Груша 1 шт.
- Сир 100 г
- Сіль
- Перець
- Горіх мускатний (мелений)
Свинину нарізати порційними шматками, злегка відбити. Посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом.
Печериці нарізати тонкими пластинками, цибулю тонкими півкільцями. Обсмажити на олії.
Деко змастити олією, викласти відбивні. На кожен шматок м'яса викласти кілька ложок грибної суміші.
Грушу очистити від шкірки, насіння. Нарізати тонкими брусочками і викласти на м'ясо (поверх грибної суміші).
Поставити відбивні у духовку, розігріту до 170 градусів, на 25 хвилин.
Дістати відбивні із духовки, посипати сиром і поставити назад у духовку ще хвилини на 3-4, щоб сир розплавився.
recepti.biz.ua рецепт салата с перепелиными яйцами
Духовые шкафы - семга запеченная с картофелем в духовке.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter