Судак запечений

ДРУГІ СТРАВИ
601 Судак запечений
Фото - Судак запечений
інгредієнти:
  • Судак
  • Гриби
  • Вершки 3 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Борошно
  • Картопля
  • Цибуля ріпчаста
  • Олія рослинна
  • Сметана 3 ст.л.
  • Сир твердий

Судак (філе) обваляти у борошні й обсмажити до напівготовності на вершковому маслі.

Ріпчасту цибулю обсмажити із грибами на олії.

Відварену картоплю нарізати кружечками.

Сметану перемішати із вершками 1:1.

Рибу викласти на сковороду, зверху гриби з цибулею і обкласти картоплею. Усе залити сметанною масою і запікати. За 5 хвилин до готовності посипати сиром і допекти до рум'яної скоринки.

Салат з корейською морквою сухарикамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Кулинарные рецепты от Tramontina - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.

Брокколи в воке по рецепту Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter