Судак запечений
649
інгредієнти:
- Судак
- Гриби
- Вершки 3 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно
- Картопля
- Цибуля ріпчаста
- Олія рослинна
- Сметана 3 ст.л.
- Сир твердий
Судак (філе) обваляти у борошні й обсмажити до напівготовності на вершковому маслі.
Ріпчасту цибулю обсмажити із грибами на олії.
Відварену картоплю нарізати кружечками.
Сметану перемішати із вершками 1:1.
Рибу викласти на сковороду, зверху гриби з цибулею і обкласти картоплею. Усе залити сметанною масою і запікати. За 5 хвилин до готовності посипати сиром і допекти до рум'яної скоринки.
Салат з корейською морквою сухарикамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
Брокколи в воке по рецепту Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі