—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
Корюшка під білим соусом із цибулею
інгредієнти: Корюшка 600 г Цибуля 1 шт. Олія рослинна 2 ст. л. Приправа (для риби) Петрушка 1 пуч. Молоко 300 мл Масло вершкове 30 г Борошно пшеничне 2 ст. л. Вино біле сухе 40 мл Цибулю дрібно ...
759
Риба під гострим соусом із коріандру (кінзи)
інгредієнти: Риба (пеленгас) 700 г Маринад Коріандр (зерна мелені) 1 ч. л. Сік лимонний 2 ст. л. Часник 1 зуб. Олія 1 ст. л. Сіль 1 ч. л. Перець лимонний 0. 5 ч. л. Коріандр змолоти. Змішати всі ...
757
Рибні рулетики з гарніром із ревеню
інгредієнти: Філе рибне (камбала) 300 г Бекон (копчена грудка) 120 г Сир твердий 80 г Кріп 2 ст. л. Прянощі (для риби) Вино біле сухе 2 ст. л. Ревінь (стебло) 2 шт. Спеції (сіль, перець) Мед (цукор) ...
785
Філе озерного окуня "Le Leman"
інгредієнти: Окунь озерний (філе) 500 г Вино біле 1 скл. Жовтoк яєчний 2 шт. Масло вершкове 100 г Часник 5 зуб. Цибуля сібулет (шнітт- цибуля) 1 ст. л. Петрушка (свіжа) 2 ст. л. Гірчиця (без зерен) 1 ...
849
Риба з ароматним естрагоном
інгредієнти: Риба (морський язик) 500 г Естрагон (тархун, гілочки) 5 шт. Спеції (сіль, білий перець, карі) Соєвий соус 3 ст. л. Олія рослинна 5 ст. л. Рибу нарізати на шматки, прорізати упоперек. ...
786
Горбуша у цитрусовому маринаді
інгредієнти: Горбуша 1. 3 кг Апельсин 1 шт. Лимон 2 шт. Мед 2 ст. л. Олія рослинна 5 ст. л. Лимон і апельсин помити, натерти на тертці цедру і додати сік. У ємність з цитрусовим соком додати мед, як ...
772
Форель у клярі
інгредієнти: Форель 600 г Лимон 1 шт. Борошно (вищого ґатунку) 0. 5 скл. Яйце 3 шт. Олія рослинна 0. 5 л Спеції (сіль, перець) Форель порізати на філе і відокремити від шкіри. Нарізати на порційні ...
780
Рибні конвертики "Секрет"
інгредієнти: Пеленгас 1200 г Масло вершкове 80 г Сир (російський) 50 г Зелень (петрушка, кріп) 20 г Сіль 5 г Перець чорний мелений 2 г Лимон 1 шт. Яйце 1 шт. Борошно 50 г Рибу обробити на філе без ...
789
Рибні котлети
інгредієнти: Філе рибне (минтай, хек) 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Капуста білоголова Сир 100 г Сіль ПерецьФіле риби прокрутити у м'ясорубці, капусту дрібно порізати і спасерувати (на ...
716
Терпуг із рисом по-індійськи
інгредієнти: Риба (терпуг) 1. 5 кг Рис (пропарений) 1. 5 скл. Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 3 зуб. Перець чилі (сухий, червоний) 2 шт. Помідор 3 шт. Імбир (натертий корінь) 1 ч. л. Олія рослинна 8 ст. ...
684
Риба з помідорами і сиром
інгредієнти: Риба свіжа (горбуша) 1 шт. Сік лимона 0. 5 шт. Помідор 4 шт. Часник 3 зуб. Сир твердий 200 г Майонез 100 г Олія рослинна 30 г Сіль, перець Приправа (для риби) Рибу очистити, випатрати, ...
625
Тунець
інгредієнти: Тунець (свіжий) 500 г Олія рослинна 1 ст. л. Сіль Перець чорний (мелений) Тунця нарізати на стейки. Товщина стейків приблизно 0, 8 см. Кожен стейк ретельно натерти олією без запаху, ...
964
Барабулька з овочами
інгредієнти: Риба (барабулька) 5 шт. Селера 2 шт. Кабачок 1 шт. Цибуля шалот 2 шт. Часник 2 зуб. Морква 1 шт. Лимон 1 шт. Перець чилі 1 шт. Помідор черрі Олія оливкова Рибку помити, випатрати. Залити ...
707
Горбуша запечeна
інгредієнти: Горбуша (філе) Сир твердий Кефір 0. 5 скл. Зелень кропу Перець чорний Сіль Філе горбуші викласти на фольгу. Посолити, поперчити, залити кефіром. Посипати нарізаним кропом і тертим сиром. ...
630
Перша
<
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
>
Остання
Переглядаємо 631 - 644 із 1758