Тунець
- Тунець (свіжий) 500 г
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Тунця нарізати на стейки.
Товщина стейків приблизно 0,8 см.
Кожен стейк ретельно натерти олією без запаху, посолити і додати чорний мелений перець.
Залишити хвилин на 10.
Сковорідку добре прогріти.
Викласти стейки на розпечену сковороду.
Як риба "схопиться", побіліє, швидко перевернути.
Рецепт салата курица в перьяхСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты православной кухни к петрову посту. Рецепты великового поста.
Рецепт салата с языкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутКулинарная книга. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Окрошка на воде с майонезом калорийностьВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА - диетолог светлана фус сайт. Онлайн запись к диетологу.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter