Риба з помідорами і сиром
- Риба свіжа (горбуша) 1 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Помідор 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 200 г
- Майонез 100 г
- Олія рослинна 30 г
- Сіль, перець
- Приправа (для риби)
Рибу очистити, випатрати, видалити кістки і шкіру. Готове філе розділити на порційні шматки.
Посолити, поперчити і додати приправу для риби.
Із лимона вичавити сік на підготовлені шматочки і дати їм просочитися 15 хвилин.
Нарізати 1 помідор тонкими кружечками, а решту дрібними кубиками.
Часник очистити, дрібно нарізати.
Сир натерти на дрібній тертці.
Деко змастити олією і викласти порції рибного філе, теж змастивши олією (риба буде соковитіше).
Змастити майонезом, покласти кружечок помідора, посипати часником і тертим сиром.
Між рядами риби викласти дрібно нарізані помідори. Злегка присипати сиром.
Поставити деко в нагріту до 180 градусів духовку, запікати 30-40 хвилин.
Великий пост в Православии: рецепты в пост. Вкусные постные блюда.
Грили настольные электрические - приготовление блюд на электрогриле. Гриль-барбекю.
Крем для торта наполеон рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter