Форель у клярі
- Форель 600 г
- Лимон 1 шт.
- Борошно (вищого ґатунку) 0.5 скл.
- Яйце 3 шт.
- Олія рослинна 0.5 л
- Спеції (сіль, перець)
Форель порізати на філе і відокремити від шкіри.
Нарізати на порційні шматочки.
Із кип'яченої води і лимонного соку зробити маринад, посолити і поперчити.
Занурити у нього шматочки форелі.
Із яйця і борошна зробити кляр: збити яйця і поступово додати борошно, щоб не було грудочок, посолити, поперчити. Для кольору можна додати куркуму.
Кляр виходить як густа сметана.
Шматочки форелі обсушити на паперовому рушнику.
Вмочити у кляр і обсмажити у розпеченій олії з двох сторін.
А каков Ваш характер: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Салат с Курицей, орешками и сухариками. Салат из Курицы и манго.
Салат мясной с грибамиПроизводство мясной продукции
Салаты, вкусные рецепты салатовНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Торт В Мультиварке Рецепты: блюда из картофельного пюре в духовке.
www.recepti.biz.ua штрудель-яблочный пирог
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter