Корюшка під білим соусом із цибулею
- Корюшка 600 г
- Цибуля 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Приправа (для риби)
- Петрушка 1 пуч.
- Молоко 300 мл
- Масло вершкове 30 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Вино біле сухе 40 мл
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії.
Зробити білий соус: розтопити вершкове масло, додати борошно, обсмажити, додати молоко і добре розмішати, щоб не було грудочок. Посолити. Довести до загустіння.
У сотейник скласти очищену від луски і випатрану корюшку. Зверху викласти обсмажену цибулю.
Додати січену зелень петрушки. Влити сухе біле вино. Додати рибний бульйон (у 0,5 склянки води додати сіль і приправу для риби, добре перемішати) у сотейник.
Обсмажити рибку на середньому вогні до готовності.
Готову рибку викласти і тримати в теплому місці. Приготувати соус. Змішати отриманий від риби бульйон з білим соусом, довести до кипіння. Потім процідити.
Гарнірувати рибу відвареною картоплею, полити соусом.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт кофе гляссе.
Рецепт вкусной домашней колбасыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт царский салат с языком тут
Морепродукты салат рецепт http://recepti.biz.ua
Современные салаты 2014Национальный сервер современной прозы. Современное искусство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter