Корюшка під білим соусом із цибулею

ДРУГІ СТРАВИ
739 Корюшка під білим соусом із цибулею
Фото - Корюшка під білим соусом із цибулею
інгредієнти:
  • Корюшка 600 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Приправа (для риби)
  • Петрушка 1 пуч.
  • Молоко 300 мл
  • Масло вершкове 30 г
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 40 мл

Корюшка під білим соусом з цибулею інгредієнти Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії.

Корюшка під білим соусом з цибулею Зробити білий соус: розтопити вершкове масло, додати борошно, обсмажити, додати молоко і добре розмішати, щоб не було грудочок. Посолити. Довести до загустіння.

фото Корюшка під білим соусом з цибулею У сотейник скласти очищену від луски і випатрану корюшку. Зверху викласти обсмажену цибулю.

Корюшка під білим соусом з цибулею Корюшка Додати січену зелень петрушки. Влити сухе біле вино. Додати рибний бульйон (у 0,5 склянки води додати сіль і приправу для риби, добре перемішати) у сотейник.

Обсмажити рибку на середньому вогні до готовності.

Корюшка під білим соусом з цибулею Лук Готову рибку викласти і тримати в теплому місці. Приготувати соус. Змішати отриманий від риби бульйон з білим соусом, довести до кипіння. Потім процідити.

Корюшка під білим соусом з цибулею Масло рослинне Гарнірувати рибу відвареною картоплею, полити соусом.

 

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт кофе гляссе.

Рецепт вкусной домашней колбасыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепт царский салат с языком тут

Морепродукты салат рецепт http://recepti.biz.ua

Современные салаты 2014Национальный сервер современной прозы. Современное искусство

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter