Рибні конвертики "Секрет"
- Пеленгас 1200 г
- Масло вершкове 80 г
- Сир (російський) 50 г
- Зелень (петрушка, кріп) 20 г
- Сіль 5 г
- Перець чорний мелений 2 г
- Лимон 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 50 г
Рибу обробити на філе без шкіри і кісток.
Кожне філе розрізати на дві частини.
Відбити.
Збризнути лимоном.
Посипати перцем, дати настоятися 15 хв.
Змішати блендером: масло, сир, зелень, сіль, перець, сік лимона.
Скачати кульки, помістити на 15 хв у морозилку. Одна кулька викладається на філе і згортається "конвертиком".
"Конвертики" на 15 хв покласти у морозилку.
Збити яйце, кожен "конвертик" запанірувати в борошні, яйці, знову у борошні. Смажити у фритюрі до золотавої скоринки.
Рецепты мясных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт салата мимоза с рисом. Рецепт салата мимозы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter