Терпуг із рисом по-індійськи
- Риба (терпуг) 1.5 кг
- Рис (пропарений) 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець чилі (сухий, червоний) 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Імбир (натертий корінь) 1 ч.л.
- Олія рослинна 8 ст.л.
- Куркума 1.5 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Оцет (винний) 2 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Стружка кокосова 100 г
- Цукор 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Вода (окріп) 500 мл
Рибку очистити, помити, нарізати на порційні шматочки, видаливши голову, плавці та хвіст. Посолити і поперчити шматочки риби.
Поставити варитися рис у підсоленій воді з додаванням куркуми (0,5 ч. л.).
Нарізати цибулю і часник.
Нарізати помідори (без шкірки) і перець чилі.
Налити у сковороду олію, викласти цибулю і часник. Обсмажити до золотистого кольору.
Додати помідори, перець чилі і томатну пасту. Тушкувати 7-8 хвилин.
Залити кокосову стружку киплячою водою - 500 мл, варити десять хвилин, отриманий відвар процідити. Стружку додати потім у рис.
Влити в овочі кокосовий відвар, додати імбир, оцет, кмин, 1 ч. л. куркуми, цукор, сіль і чорний перець. Перемішати, довести до кипіння.
Покласти в отриманий соус шматочки рибки і готувати у соусі 30-40 хвилин.
За п'ять хвилин до закінчення варіння додати половину кокосової стружки, потім відкинути рис разом із стружкою на дуршлак, перекласти рис у глибоку посудину і заправити олією.
Салат с Курицей и авокадоПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Закупка рецепты - кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты с творогом фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter