Барабулька з овочами
- Риба (барабулька) 5 шт.
- Селера 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля шалот 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Морква 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Помідор черрі
- Олія оливкова
Рибку помити, випатрати.
Залити соком лимона або лайма. Залишити на годину.
Підготувати овочі. Нарізати селеру кубиками.
Нарізати моркву кружечками.
Кабачок нарізати кубиками.
Порізати інше.
Кабачок обсмажити, вийняти.
В олії, що залишилася, обсмажити моркву, через хвилину - селеру. Готувати кілька хвилин до рум'янцю моркви.
Додати цибулю і черрі. Готувати ще пару хвилин. Стежити, щоб не попливли помідори. У кінці додати часник і перець червоний на хвилину, вийняти.
Додати оцет, перемішати. Зняти з вогню. Тримати теплим.
Рибу вийняти з маринаду. Обсушити. Обваляти у борошні й обсмажити до гарного кольору. У середньому вистачає 3-5 хвилин.
У форму для запікання додати пару крапель олії. Покласти рибу.
Зверху викласти овочі. Трохи посолити і поперчити. Поставити в духовку на 15 хвилин.
Очень вкусные салаты - салат с сердцем и горошком. Приготовьте полезные салаты.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: рецепти святкових закусок.
http://recepti.biz.uaИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter