—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
Риба "Х'юстон"
...
641
Короп, фарширований рисом
інгредієнти: Короп (свіжий) 3 кг Рис 0. 5 скл. Цибуля ріпчаста 2 шт. Перець бoлгарський 1 шт. Кріп 1 пуч. Сіль Олія рослинна Спеції (суміш для риби) Начинка: відварити рис до готовності 70- 80%, ...
1032
Філе пангасіуса, тушковане з овочами
інгредієнти: Гриби (шиїтаке, сушені) 50 г Печериці 200 г Морква 2 шт. Імбир (корінь) Цибуля ріпчаста (біла або порей) 1 шт. Часник 2 зуб. Риба 700 г Соєвий соус (темний) 3 ст. л. Цукор 1 ст. л. Вино ...
1590
Риба у паранджі
інгредієнти: Риба (сазан) 1 шт. Картопля 1 шт. Морква 1 шт. Цибуля 1 шт. Курага 2 шт. Чорнослив 2 шт. Урюк 2 шт. Кишмиш 10 шт. Тісто листкове 200 г Почистити рибу. Видалити зябра. Підрівняти хвостову ...
787
Рибні котлетки "судачок"
інгредієнти: Фарш рибний (із судака) 700 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Яйце куряче 1 шт. Крупа манна 3 ст. л. Креветки (очищені) Зелень (петрушка, кріп і зелена цибуля) 1 пуч. Сіль Олія ...
656
Тріска у вині та сметані
інгредієнти: Філе тріски 700 г Вино біле сухе 6 ст. л. Сметана 6 ст. л. Сіль Перець Філе риби помити, обсушити на паперовому рушнику. Розрізати на порційні шматки. Посолити, поперчити. Викласти ...
657
Чернігівська риба
інгредієнти: Філе риби (не жирне) 400 г Капуста білоголова квашена 80 г Яйце куряче 1 шт. Майонез Сухарі панірувальні Спеції (чорний мелений перець, куркуму, коріандр) Сіль Сир твердий 80 г Нарізати ...
647
Минтай пікантний
інгредієнти: Минтай 2 шт. Цибуля 2 шт. Лимон Майонез Сіль Перець червоний Вода Рибку розморозити, очистити від нутрощів і плавників. Нарізати на шматочки товщиною близько 1, 5- 2 см. Далі промити і ...
615
Рибка на капустяному листі
інгредієнти: Риба (горбуша) 500 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 2 шт. Капуста білоголова Масло вершкове 50 г Молоко 0. 5 л Борошно 1 ст. л. Сир твердий 70 г Олія рослинна Спеції (сіль, перець) Рибу ...
692
Карасик "антикризовий"
інгредієнти: Карась (філе) 1 кг Цибуля ріпчаста 1 шт. Сік лимона 0. 5 шт. Лавровий лист 4 шт. Перець духмяний (горошок) 5 шт. Чебрець (сушений) Орегано (сушений) Маггі (для риби) 1 упак. Корнішони ...
703
Корюшка класична
інгредієнти: Корюшка 500 г Борошно 100 г Сіль Перець чорнийУ корюшки можна відрубати голови (ікра при цьому залишається, а зайві нутрощі витягуються). В окрему тарілку з борошном додати сіль, перець. ...
672
Тунець по-вісконськи
інгредієнти: Тунець 500 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 4 зуб. Kаперси (солоні, солоні огірки) 0. 5 скл. Помідор 3 шт. Бульйон (від тунця) 200 мл Перець солодкий (червоний або зелений) 1 шт. Маслини ...
863
Форель у вершково-ікорному соусі
інгредієнти: Філе форелі 500 г Борошно Сіль Перець чорний мелений Сік лимонний Вершки густі 400 мл Цедра лимона Сіль Ікра червона 2 ст. л. Філе форелі нарізати шматками товщиною 2, 5- 3 см. Посолити, ...
635
Запіканка "Рибний день"
інгредієнти: Риба (філе) 700 г Картопля 10 шт. Помідор 2 шт. Морква 2 шт. Сир твердий 50 г Молоко 1 скл. Яйце 1 шт. Борошно 2 ст. л. Зелень (кріп, петрушка, кінза, базилік) Сіль Перець чорний ...
647
Перша
<
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
>
Остання
Переглядаємо 561 - 574 із 1758