Філе пангасіуса, тушковане з овочами
- Гриби (шиїтаке, сушені) 50 г
- Печериці 200 г
- Морква 2 шт.
- Імбир (корінь)
- Цибуля ріпчаста (біла або порей) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Риба 700 г
- Соєвий соус (темний) 3 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Вино рисове 4 ст.л.
- Олія (арахісова, кукурудзяна)
- Крохмаль 1 ст.л.
Моркву нарізати соломкою товщиною із сірник.
Цибулю також нарізати на тонкі часточки.
Імбир нарізати дрібно.
Часник подрібнити.
Шиїтаке покласти у гарячу воду на годину, дати воді стекти і видалити тверді ніжки.
Рибу нарізати порційними шматками.
Соус. Змішати соєвий соус, цукор, сіль і рисове вино. Відставити на годину.
У сковороді розігріти олію і підсмажити рибу до світло-золотистого кольору. Вийняти рибу.
Імбир і часник протушкувати у решті рідини.
Додати моркву, цибулю і гриби.
Зменшити вогонь, покласти рибу, залити соусом, тушкувати пару хвилин.
Далі 2 варіанти. Вийняти рибу і згустити соус розведеним у воді крохмалем.
Або додати розведений крохмаль відразу у сковороду з овочами і рибою.
Подавати з рисом.
ЗдесьЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Дом из бревна с мансардой - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.
Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты
Рецепты С Фото на любой вкус - торт кукла рецепт с фото.
Картофельные рецепты с фото - семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.ua рецепты приготовления узбекского плова
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter