Риба у паранджі
- Риба (сазан) 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Курага 2 шт.
- Чорнослив 2 шт.
- Урюк 2 шт.
- Кишмиш 10 шт.
- Тісто листкове 200 г
Почистити рибу. Видалити зябра. Підрівняти хвостову частину, щоб не виглядала із тіста. Зробити 2-3 надрізи з двох сторін і посолити. Також посолити і поперчити зсередини. Залишити доки готується начинка. Для начинки картоплю, цибулю, моркву почистити і нарізати на маленькі кубики все змішати і туди ж додати курагу, чорнослив, урюк, кишмиш. Трохи посолити і поперчити. Начинити черевце риби і зашити білою ниткою.
Розкачати тісто і в центр покласти рибу, обгорнути, надати форму риби. Наколоти виделкою у деяких місцях. Приблизно де око, покласти родзинки. Покласти на змащене олією гаряче деко.
Випікати хвилин 50 при температурі 225 градусів.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты рождественской выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.
Лечение в домашних условиях - печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.
Выпечка В Мультиварке Рецепты - приготовление пасты в мультиварке. Готовим со вкусом.
рецепты приготовления свиной печени
Чанахи рецепт с фасолью в мультиваркеРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter