Форель у вершково-ікорному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
626 Форель у вершково-ікорному соусі
Фото - Форель у вершково-ікорному соусі
інгредієнти:
  • Філе форелі 500 г
  • Борошно
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Сік лимонний
  • Вершки густі 400 мл
  • Цедра лимона
  • Сіль
  • Ікра червона 2 ст.л.

Форель у вершково-ікорному соусі інгредієнти Філе форелі нарізати шматками товщиною 2,5-3 см. Посолити, поперчити і полити лимонним соком. Залишити маринуватися хвилин на 20.

Форель у вершково-ікорному соусі Вершки перелити у невелику каструльку з нержавіючої сталі. Якщо дуже густі, розчинити молоком.

фото Форель у вершково-ікорному соусі Вершки поставити на вогонь, довести до кипіння і уварювати на маленькому вогні до бажаної густоти, постійно помішуючи (хвилин 10-15 до густоти рідкої сметани). Коли густота досягнута - посолити.

Форель у вершково-ікорному соусі Філе форелі У невелику ємність натерти цедру з половинки лимона і вичавити туди ж сік із цієї половинки.

Форель у вершково-ікорному соусі Борошно Зняти вершковий соус із вогню і трохи охолодити. Обваляти рибу у борошні і обсмажити на олії до рум'яної скоринки. У соус додати лимонний сік із цедрою і пару ложок червоної ікри. Перемішати.

Форель у вершково-ікорному соусі Сіль Укласти рибку на тарілку і полити зверху соусом. На гарнір картопляне пюре.

 

Сайт программы кулинарный поединок. Кулинарный сайт юлии высоцкой.

Рецепты на праздничный стол - новогодние блюда рецепты с фото. Мультиварки для выпечки.

recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter