Форель у вершково-ікорному соусі
- Філе форелі 500 г
- Борошно
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Сік лимонний
- Вершки густі 400 мл
- Цедра лимона
- Сіль
- Ікра червона 2 ст.л.
Філе форелі нарізати шматками товщиною 2,5-3 см. Посолити, поперчити і полити лимонним соком. Залишити маринуватися хвилин на 20.
Вершки перелити у невелику каструльку з нержавіючої сталі. Якщо дуже густі, розчинити молоком.
Вершки поставити на вогонь, довести до кипіння і уварювати на маленькому вогні до бажаної густоти, постійно помішуючи (хвилин 10-15 до густоти рідкої сметани). Коли густота досягнута - посолити.
У невелику ємність натерти цедру з половинки лимона і вичавити туди ж сік із цієї половинки.
Зняти вершковий соус із вогню і трохи охолодити. Обваляти рибу у борошні і обсмажити на олії до рум'яної скоринки. У соус додати лимонний сік із цедрою і пару ложок червоної ікри. Перемішати.
Укласти рибку на тарілку і полити зверху соусом. На гарнір картопляне пюре.
Сайт программы кулинарный поединок. Кулинарный сайт юлии высоцкой.
Рецепты на праздничный стол - новогодние блюда рецепты с фото. Мультиварки для выпечки.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter