Запіканка "Рибний день"
- Риба (філе) 700 г
- Картопля 10 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сир твердий 50 г
- Молоко 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Зелень (кріп, петрушка, кінза, базилік)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний (мелений)
Рибу порізати невеликими шматочками, покласти у круглу форму для випічки, посолити, поперчити.
Картоплю натерти на крупній тертці.
Збити яйце з молоком і борошном. Зелень подрібнити. Все перемішати. Додати сіль, перець, мускатний горіх.
Моркву натерти на крупній тертці.
Рибу посипати подрібненою зеленню, зверху шар моркви.
Помідори очистити від шкірки, порізати тонкими півколами, покласти шар на моркву.
Рівномірно розподілити картопляний шар з рідиною.
Форму накрити фольгою.
Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 1 годину 40 хвилин.
Посипати подрібненим сиром і повернути на 3-5 хвилин у духовку.
Готову страву посипати подрібненою зеленню.
Рецепт торта из тыквы и халвыРецепты и советы
Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из брокколи с овощами.
Рецепты торт киевскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Приготовление канапе на шпажках. Приготовления канапе.
Салаты с апельсинами рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Торты на заказ. Вкусно и недорого: торт грильяжный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter