Чернігівська риба
- Філе риби (не жирне) 400 г
- Капуста білоголова квашена 80 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Майонез
- Сухарі панірувальні
- Спеції (чорний мелений перець, куркуму, коріандр)
- Сіль
- Сир твердий 80 г
Нарізати філе риби на порційні шматки, збити яйце зі спеціями і сіллю, обсмажити рибу в отриманій яєчній суміші.
Протягом 5-7 хв відварити квашену капусту.
У форму для запікання в духовці, попередньо змащену майонезом, викласти капусту.
На капусту викласти рибу, можна ще шар майонезу - на рибу.
На рибу - сир (сир можна потерти).
Посипати все панірувальними сухарями і поставити на 20 хв у духовку при температурі 130-140 градусів.
recepti.biz Классические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Лазанья рецепт высоцкаяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Французские десерты рецептыКурсы французского языка различного уровня и направленности
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter