Чернігівська риба

ДРУГІ СТРАВИ
599 Чернігівська риба
Фото - Чернігівська риба
інгредієнти:
  • Філе риби (не жирне) 400 г
  • Капуста білоголова квашена 80 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Майонез
  • Сухарі панірувальні
  • Спеції (чорний мелений перець, куркуму, коріандр)
  • Сіль
  • Сир твердий 80 г

Чернігівська риба інгредієнти Нарізати філе риби на порційні шматки, збити яйце зі спеціями і сіллю, обсмажити рибу в отриманій яєчній суміші.

Чернігівська риба Протягом 5-7 хв відварити квашену капусту.

фото Чернігівська риба У форму для запікання в духовці, попередньо змащену майонезом, викласти капусту.

Чернігівська риба Філе На капусту викласти рибу, можна ще шар майонезу - на рибу.

Чернігівська риба Капуста білокачанна На рибу - сир (сир можна потерти).

Чернігівська риба Яйцокуріное Посипати все панірувальними сухарями і поставити на 20 хв у духовку при температурі 130-140 градусів.

recepti.biz Классические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Лазанья рецепт высоцкаяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Французские десерты рецептыКурсы французского языка различного уровня и направленности

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter