Короп, фарширований рисом
- Короп (свіжий) 3 кг
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець бoлгарський 1 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Сіль
- Олія рослинна
- Спеції (суміш для риби)
Начинка: відварити рис до готовності 70-80%, обсмажити цибулю, болгарський перець, додати кріп, сіль, спеції, перемішати.
Рибу помити, почистити, випатрати, видалити зябра. На рибі зробити декілька надрізів з обох сторін і натерти коропа сумішшю для риби. Начинку помістити у коропа, встромити 3 зубочистки і перетягнути їх ниткою, щоб начинка не випала. Покласти коропа на деко, змащене олією і поставити у духовку. Хвилин через 40 дістати коропа із духовки і перевернути на іншу сторону. Поставити у духовку ще на 20 хвилин.
Производство карамели пролиновых корпусов конфет. Конфета карамель.
Як варити ухуяк варити уху
Новые салаты - новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата капрезе фото. Рецепты салат фото.
recepti.biz.uaяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter