Короп, фарширований рисом

ДРУГІ СТРАВИ
945 Короп, фарширований рисом
Фото - Короп, фарширований рисом
інгредієнти:
  • Короп (свіжий) 3 кг
  • Рис 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець бoлгарський 1 шт.
  • Кріп 1 пуч.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Спеції (суміш для риби)

Короп, фарширований рисом інгредієнти Начинка: відварити рис до готовності 70-80%, обсмажити цибулю, болгарський перець, додати кріп, сіль, спеції, перемішати.

Короп, фарширований рисом Рибу помити, почистити, випатрати, видалити зябра. На рибі зробити декілька надрізів з обох сторін і натерти коропа сумішшю для риби. Начинку помістити у коропа, встромити 3 зубочистки і перетягнути їх ниткою, щоб начинка не випала. Покласти коропа на деко, змащене олією і поставити у духовку. Хвилин через 40 дістати коропа із духовки і перевернути на іншу сторону. Поставити у духовку ще на 20 хвилин.

Производство карамели пролиновых корпусов конфет. Конфета карамель.

Як варити ухуяк варити уху

Новые салаты - новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.

Рецепт салата капрезе фото. Рецепты салат фото.

recepti.biz.uaяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter