Корюшка класична
666
інгредієнти:
- Корюшка 500 г
- Борошно 100 г
- Сіль
- Перець чорний
У корюшки можна відрубати голови (ікра при цьому залишається, а зайві нутрощі витягуються).
В окрему тарілку з борошном додати сіль, перець.
Вимиту корюшку обваляти у борошні.
Викласти корюшку на сковорідку і обсмажити до скориночки з двох сторін.
Соус из хренаПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі