Тунець по-вісконськи

ДРУГІ СТРАВИ
858 Тунець по-вісконськи
Фото - Тунець по-вісконськи
інгредієнти:
  • Тунець 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Kаперси (солоні, солоні огірки) 0.5 скл.
  • Помідор 3 шт.
  • Бульйон (від тунця) 200 мл
  • Перець солодкий (червоний або зелений) 1 шт.
  • Маслини зелені 0.5 скл.
  • Картопля 4 шт.
  • Петрушка (зелень) 2 ст.л.
  • Сіль
  • Олія оливкова 4 ст.л.

Тунець по-вішкаінскі (Atun a la vizcaina) інгредієнти М'ясо тунця залити холодною водою і поставити на вогонь. Коли вода тільки закипить, вимкнути. М'ясо вийняти з бульйону і розділити на шматочки виделкою. Залишити у резерві.

Тунець по-вішкаінскі (Atun a la vizcaina) На розігрітій оливковій олії обсмажити нарізаний часник і нарізану півкільцями цибулю до золотистого кольору.

фото Тунець по-вішкаінскі (Atun a la vizcaina) Додати помідори, очищені від шкірки і нарізані кубиками. Тушкувати до утворення соусу.

Тунець по-вішкаінскі (Atun a la vizcaina) Тунець Додати маслини і каперси. (Якщо використовувати огірки, то додати їх пізніше, разом з тунцем.) Додати картоплю і солодкий перець, нарізані кубиками, посолити. Долити бульйон від тунця так, щоб покрити картоплю. Тушкувати під кришкою до напівготовності картоплі.

Тунець по-вішкаінскі (Atun a la vizcaina) Цибуля ріпчаста Додати м'ясо тунця, солоні огірки, нарізані товстими кільцями або півкільцями, нарубану петрушку. Тушкувати до готовності.

 

 

 

 

Мультиварка Рецепты Творожен - рецепт пончики с чесноком.

Праздничные салаты к Новому году 2015Праздничное агентство. Праздничная компания

Рецепт торт наполеонТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter