Тунець по-вісконськи
- Тунець 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Kаперси (солоні, солоні огірки) 0.5 скл.
- Помідор 3 шт.
- Бульйон (від тунця) 200 мл
- Перець солодкий (червоний або зелений) 1 шт.
- Маслини зелені 0.5 скл.
- Картопля 4 шт.
- Петрушка (зелень) 2 ст.л.
- Сіль
- Олія оливкова 4 ст.л.
М'ясо тунця залити холодною водою і поставити на вогонь. Коли вода тільки закипить, вимкнути. М'ясо вийняти з бульйону і розділити на шматочки виделкою. Залишити у резерві.
На розігрітій оливковій олії обсмажити нарізаний часник і нарізану півкільцями цибулю до золотистого кольору.
Додати помідори, очищені від шкірки і нарізані кубиками. Тушкувати до утворення соусу.
Додати маслини і каперси. (Якщо використовувати огірки, то додати їх пізніше, разом з тунцем.) Додати картоплю і солодкий перець, нарізані кубиками, посолити. Долити бульйон від тунця так, щоб покрити картоплю. Тушкувати під кришкою до напівготовності картоплі.
Додати м'ясо тунця, солоні огірки, нарізані товстими кільцями або півкільцями, нарубану петрушку. Тушкувати до готовності.
Мультиварка Рецепты Творожен - рецепт пончики с чесноком.
Праздничные салаты к Новому году 2015Праздничное агентство. Праздничная компания
Рецепт торт наполеонТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter