Тріска у вині та сметані
647
інгредієнти:
- Філе тріски 700 г
- Вино біле сухе 6 ст.л.
- Сметана 6 ст.л.
- Сіль
- Перець
Філе риби помити, обсушити на паперовому рушнику.
Розрізати на порційні шматки. Посолити, поперчити.
Викласти шматки у вогнетривку форму.
Полити вином.
Поставити у духовку. Температура 200-220°С. При необхідності поливати рибу соком від риби, змішаним з вином.
Через 20 хв форму дістати і змастити рибу сметаною.
Ще через 5 хвилин дістати рибу.
Рецепт салат морепродукты. Морепродукты салат рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі