Тріска у вині та сметані

ДРУГІ СТРАВИ
647 Тріска у вині та сметані
Фото - Тріска у вині та сметані
інгредієнти:
  • Філе тріски 700 г
  • Вино біле сухе 6 ст.л.
  • Сметана 6 ст.л.
  • Сіль
  • Перець

Тріска в вині та сметані інгредієнти Філе риби помити, обсушити на паперовому рушнику.

Тріска в вині та сметані Розрізати на порційні шматки. Посолити, поперчити.

фото Тріска у вині та сметані Викласти шматки у вогнетривку форму.

Тріска в вині та сметані Філе тріски

Тріска в вині та сметані Вино біле сухе Полити вином.

Тріска в вині та сметані Сметана Поставити у духовку. Температура 200-220°С. При необхідності поливати рибу соком від риби, змішаним з вином.

Тріска в вині та сметані Сіль Через 20 хв форму дістати і змастити рибу сметаною.

Тріска в вині та сметані Перець Ще через 5 хвилин дістати рибу.

Рецепт салат морепродукты. Морепродукты салат рецепт.

Рецепты салатов на любой вкус: мимоза салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter