Рибка на капустяному листі
- Риба (горбуша) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Капуста білоголова
- Масло вершкове 50 г
- Молоко 0.5 л
- Борошно 1 ст.л.
- Сир твердий 70 г
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
Рибу почистити, нарізати на шматочки.
Посолити, поперчити. Обсмажити з двох сторін.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на тертці, обсмажити.
Форму змастити олією. На дно укласти листя капусти.
Зверху викласти рибу.
Поверх риби викласти цибулю + моркву.
Приготувати соус: борошно обсмажити, додати вершкове масло, перемішати. Поступово влити молоко, увесь час помішуючи. Проварити пару хвилин.
Залити соусом рибу.
Сир натерти на дрібній тертці, посипати зверху і в гарячу духовку на 30 хвилин.
Салат с каперсами http://recepti.biz.ua
Рецепт маргариты пиццыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Готовим со вкусом: новые рецепты тортов с фото. Эксклюзивные торты на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter